Детски пижами

Памучен спален комплект за момче със светещ принт

Общо казано, за малки момчета джентълмени, които просто трябва да имате. Той предлага много предимства. Детето ще бъде развълнувано от него. Ако търсите качествено и интересно нощно облекло за момчета, заложете на това. Той е чудесен избор и за подарък на син, племенник или внук.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерна детска пижама Taro с дълги ръкави и крачоли

Атрактивна пижама с необичаен принт и шарка. Ризата е с дълги ръкави, а панталонът също е с дълги крачоли. Освен това имат еластична талия. Приятната памучна материя осигурява комфорт и не дразни кожата.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Памучна къса пижама за момичета Cornette с принт

Момичешката пижама Seahorse на известната марка Cornette се отличава с удобна кройка и качествен материал. Памучната пижама за момичета е с тениска с къс ръкав и къси панталони. Тениската е украсена с принт.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Момчешка пижама с дълго качество и весела картинка

Как по-лесно да облечете бебето? По правило не е задължително това да е борба и съблазнителна борба. Достатъчно е просто да се сдобиете с подходящия елемент, който ще привлече вниманието на детето и ще се хареса на родителите както от практическа, така и от функционална гледна точка.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Детските пижами могат да имат различни форми, но независимо как изглеждат, детето трябва да ги харесва. Само така той ще го облече с радост и удоволствие. Затова, когато избирате детска пижама, обърнете внимание не само на правилния размер, както често се случва, но и на мотива и цвета. Най-популярните пижами за момичета в момента са тези с принцеса Елза и снежния човек Олаф. Момичетата обаче харесват и пижами с балерини, животни или сърца. За момчетата са популярни пижамите “Колите” или “Миньоните”.

Освен това, когато избирате детски пижами, не забравяйте да следите за качеството на използваните материали, тъй като детската кожа е много чувствителна. Някои от тях дори са изработени от органичен памук, който е по-мек и дишащ от обикновения памук. Този материал е подходящ и за деца с атопична екзема. Вземете на детето си висококачествена и удобна пижама, с която то ще сънува вълшебни сънища!