Мъжки пижами

Мъжка къса памучна пижама в смели цветове

Джентълмени, искате ли модерен и в същото време много удобен модел пижама? Предпочитате ли вечна кройка? Харесвате ли ярките цветове? Искате ли да сте в нощното си облекло? Тогава не бива да пропускате тази модерна мъжка пижама.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Мъжка къса памучна пижама с модерен принт

Джентълмени, имате ли нужда да допълните гардероба си с качествено нощно облекло? Дами, искате ли да зарадвате скъпата си половинка с хубав мек подарък? Тогава тази пижама е очевиден избор. Това е гаранция за успех и гаранция за максимално удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Двуцветна кадифена мъжка пижама с дълъг ръкав

Когато започнат хладните есенни дни, през нощта не става твърде топло. Доброто одеяло ще ви стопли, както и подходящата пижама. Във всеки случай чудесен избор е тази мъжка кадифена пижама в два цвята пижама с дълъг ръкав от Blancheporte. Приятната, но удобна кройка върви ръка за ръка с атрактивния дизайн.

Къса удобна мъжка пижама с модерен дизайн

Гъвкавостта и мекотата на материала жарсе са съчетани в късите пижамени панталони. Мотив на райета и дърво. Тениската е с кръгло деколте, печат отпред. Къси ръкави. Къси панталони с еластична талия. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Мъжка памучна къса пижама със забавна картинка

Джентълмени, харесвате ли практични, удобни, модерни и още повече забавни елементи в гардероба си? Дами, искате ли да зарадвате партньора си с хубав мек подарък? Искате ли да купите подарък за своя племенник, внук, зет? Имате ли в семейството си любител или ентусиаст на героите на Уолт Дисни?

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Мъжка памучна къса пижама Cornette в модерен стил

Джентълмени, търсите ли си добра пижама? Предпочитате ли къса или лятна версия? Дами, искате ли да подарите на колегата си качествена пижама? Тогава го имате тук. Качествена пижама за модерния мъж.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Основната функция на всяка мъжка пижама е да осигури комфортен и необезпокояван сън. От само себе си се разбира, че някои хора предпочитат пижами от топли материали, а други – от по-хладни и леки материи. Ето защо е важно да изберете подходящия за вас или да съобразите избора си със сезона. В днешно време изборът на мъжки пижами е наистина богат, така че всеки може лесно да избере.

Сред най-популярните са тези, които се състоят от къси панталони и риза с къс ръкав. Този тип пижама е подходящ през цялата година, както и класическият пижамен комплект, състоящ се от панталон с дълги крачоли и тениска с дълъг ръкав. През студената част на годината препоръчваме да носите фланела или други топли материали, а през лятото – пижами от 100% памук в по-свободна кройка и дори с отвор на врата. Освен върху състава на материала, при избора на пижама можете да обърнете внимание и на цялостния дизайн и цветовата концепция.