Мъжки халати

Удобен мъжки халат от микроплюш в синьо с качулка

Перфектното облекло за излежаване през почивните дни – мъжки халат MEN-A Bruce! Изработен от най-мекия син микрофлийс, този удобен мъжки халат е идеалният начин да се отпуснете със стил. С качулка, която ви осигурява допълнителен комфорт, и джобове отстрани, в които да съхранявате телефона или дистанционното си, няма да искате да свалите този халат.

Цена към момента на прегледа: 84,69 лв

Мъжки светлокафяв топъл къс халат с яка с шал

Джентълмени, липсва ли ви качествено и най-вече много практично оборудване? Знаете ли? Какво ще кажете за този халат за баня? Това не е просто средство за след къпане. Повярвайте ми, ще го оцените през цялата година, а не само у дома.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Мъжки халат с яка Fantasy Erik в светло сиво

Мъжете също имат право да се поглезят, да се отдадат на известна доза релаксация, комфорт и удобство. Приятно топлият и много приличен мъжки халат Erik от чешката марка Fantasy ще ви помогне да усъвършенствате всяка почивка. Елегантният му дизайн с яка и връзка на талията идеално кореспондира със светлосивия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Луксозен мъжки халат за баня, изработен от приятен топъл материал

Практична вещ, която всеки съвременен мъж ще оцени. Ако искате да заложите на качеството, заложете на този модел. По същия начин, дами, ако избирате халат за баня като подходящ подарък за своя колега, вярвайте, че ще успеете с този.

Цена към момента на прегледа: 189 лв

Мъжките халати за баня са чудесен начин да се насладите още повече на усещането за безпрецедентен комфорт, което можете да изпитате след масаж или спа процедура. Освен това халатите за баня имат и друго приложение. Можете да ги вземете със себе си на плуване или в сауната, където напълно заместват обикновената хавлия или кърпа за баня, или можете да носите халата само у дома след баня, където той ще подсили усещането за хармония, релаксация и почивка.

И както при дрехите, халатите за баня също са подвластни на модните тенденции, така че можете да ги видите в различни цветове и кройки. Едни от най-популярните са тъмните мъжки халати за баня, които изглеждат луксозни и мъжествени. Ако обаче търсите по-екстравагантен и оригинален модел, можете да изберете кариран или кариран халат. Що се отнася до дизайна, мъжките халати за баня обикновено са с дължина до коляното и могат да бъдат допълнени с качулка, колан или джобове.