Дамска нощница XXL

В какво да заспите? Как да бъдете красиви под леглото и привлекателни за партньора си? За момичетата и жените с дрехи в размер плюс, дамската нощница XXL е сигурен залог и гарантиран успех. Вид нощно облекло, което ще осигури достатъчно необходим комфорт и в същото време е интересна случка, която ще зарадва другата половина и ще накара собственичката да се чувства по-добре. Какво повече можете да си пожелаете? Просто изберете.

XXL дамска нощница в много дизайни, независимо дали става въпрос за материала, където можете да избирате между естествени материи като памук, органичен памук или приятно хладен сатен, затопляща фланела, луксозна коприна и др. В разфасовките с по-големи от стандартните размери е възможно да изберете нощници с къса или дълга дължина, както и с по-дълбоко деколте, кръгли или, напротив, класически парчета, проектирани към врата. За пълните дами с по-едри форми нощницата XXL е очевиден избор. Можете да избирате между елегантни и секси модели, къси или дълги ръкави, или само презрамки, както и цветови варианти – едноцветни или многоцветни, без десен или с оригинален дизайн и т.н. Дамската риза определено не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Той е незаменим и ценен елемент. Същността се крие в избора на кройка и материал. Качеството е от съществено значение.

Удобна дамска нощница от памук с атрактивен принт

Елегантната дамска нощница с атрактивен принт е изработена от висококачествен и много приятен памучен материал. Дългата нощница с V-образно деколте е с удобни 3/4 ръкави. Очарованието на елегантността се подсилва от разрезите отстрани.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Евтини дамски нощници за коледна нощ и в плюс размер

Дами, пригответе се за най-достъпната и очарователна дамска коледна нощница, която не е предназначена само за нашите страхотни красавици с размер плюс! Този празничен сезон ви предлагаме удобна нощница, която съчетава стил и комфорт. Изработена от най-мекия памук, тази нощница обещава спокоен сън след деня на веселие. Цветът, о, цветът! Той е наситено тъмнозелено, което веднага напомня за традиционната коледна елха. А каква би била Коледа без празнични щампи? Украсена с очарователен коледен мотив, тази нощница пресъздава същността на празничния дух. Ще изглеждате сладко и ще се чувствате празнично дори в съня си!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Удобна нощница за кърмене не само за родилната зала

Нощница за кърмачки Livia е перфектната комбинация от комфорт и елегантност. Изработена от най-меката памучна материя, тази мека нощница се слива лесно с тялото и е идеалният избор за спокоен нощен сън. Нощната риза Livia е проектирана и за удобство по време на нощно хранене. Благодарение на практичното закопчаване можете лесно и дискретно да нахраните бебето си, без да се налага да правите нещо сложно.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Памук кърмене нощница с дантела за майчинство

Радостна съм да ви представя нощницата за кърмачки Kira! Тази памучна нощница е олицетворение на красотата и комфорта, затова е създадена за всички нови майки. Деликатните дантелени детайли й придават елегантност, а меката памучна материя осигурява максимален комфорт през цялата нощ. Това, което отличава тази нощница за кърмачки, обаче, е нейната функционалност. Създадена специално с мисъл за кърменето, тя разполага с бърз и лесен достъп до гърдите за нощно кърмене.

Цена към момента на прегледа: 109,59 лв

Дълга нощница без презрамки с дантелена вложка

Искате ли да разширите гардероба си с хубав нощен тоалет? Харесвате ли нощни ризи? Предпочитате ли атрактивни елементи, без да се налага да се отказвате от комфорта? Грижите ли се за качеството на материала? Тогава ще се поддадете на красотата и качеството на тази великолепна нощница. Нощницата Verona ще ви плени от пръв поглед. Тя ще ви достави удоволствие. Няма да избягате от вниманието на любимия си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Луксозна дамска нощница, изработена от удобна вискоза

Дайте си лукса на комфортния сън с невероятната нощница Dietro! Това елегантно изделие е изработено от чудесно мека и удобна вискоза и е задължително допълнение към нощния гардероб на всяка жена. Еластичната материя нежно ще обгърне тялото ви и ще ви осигури необезпокояван сън като никой друг! Това не е обикновена нощница; тя е олицетворение на комфорта и изтънчеността в едно. Дизайнът на нощницата Dietro е наистина неповторим.

Цена към момента на прегледа: 62,99 лв

Крем майчинство кърмене нощница Teyli Анна

Представяме ви кремообразната нощница за бременни и кърмачки на Teyli Anna – перфектната комбинация от комфорт и стил за всички красиви бъдещи и нови майки. Тази нощница е създадена с мисъл за вашия комфорт и нуждата от лесен достъп до кърмене. Изработена от мека, дишаща вискоза, тя нежно ще гали кожата ви и ще ви осигури максимално уютно усещане. Материалът е толкова мек и гладък, че се усеща като втора кожа, осигурявайки ви комфортен сън и релаксиращи часове на излежаване. Не само удобство, тази нощница за кърмачки по майчинство ще се погрижи и за коефициента ви на стил.

Цена към момента на прегледа: 49,49 лв

Евтини червени без ръкави нощница за кърмене

Преобразяващото пътуване на майчинството изисква комфорт, лекота и стил. Евтината червена нощна риза за кърмачки без ръкави е олицетворение на всички тези качества. Тази невероятна дреха не е просто нощница, а спътник по време на пътуването ви през бременността и кърменето. Червеният цвят, ярък и смел, олицетворява силата на жената, която навлиза в майчинството.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Лятна дамска макси нощница с флорален тропически печат

Лятото е време, в което удобните и безгрижни нощници са от полза, а тази дамска нощница плюс размер с флорален тропически принт е доказателство за това. Тропическият дизайн и дантеленият гръб правят тази нощница неустоима! Съблазнителният кръстосан гръб от макраме добавя нотка класа и блясък към иначе семплия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дълга розова нощница макси размер с английска бродерия

Удоволствие е след дълъг ден да се вмъкнеш в дълга розова нощница, перфектно проектирана за жени с размер плюс! Това не е просто обикновена нощница, дами. Тя е шедьовър с английска бродерия. Тя е доказателство, че дори нощното облекло може да има нотка романтика и изтънченост. Предната и задната част са украсени със сложна английска бродерия, която придава елегантност на ризата. Можем ли да поговорим за капака с копчета?

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Луксозна XXL нощница без ръкави

Насладете се на въплъщението на лукса и чувствеността в тази зашеметяваща сатенена нощница без ръкави в размер XXL. Проектирана с мисъл за елегантност и комфорт, тази нощница на Confidence Lingerie със сигурност ще подчертае вашия блясък и сексапил. Меката сатенена материя гали кожата ви, а дантелените вложки в областта на мишниците добавят нотка деликатна женственост. Красивата дантелена вложка с цветя на гърба добавя изненадващ елемент на блясък към цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Евтини памучни дамски нощници с преден джоб

Тази нощница е идеалният избор за тези, които предпочитат функционалността, без да правят компромис с естетиката. Предният джоб придава практичност и осигурява удобно място, където да държите дребните неща от първа необходимост под ръка. Тя е изработена от висококачествен материал памучно жарсе и е проектирана така, че да осигурява максимална дишаемост и мекота, което я прави подходяща за всички типове кожа.

Цена към момента на прегледа: 9,90 лв

Дълга нощница големи размери с презрамки за спагети

Тази дълга нощница е идеалният избор за жени с размер плюс, които искат да се чувстват удобно и женствено. С презрамки тип “спагети” и зашеметяващ флорален принт, ще се чувствате като кралица в тази елегантна нощница. Заобленото V-образно деколте с едноцветни кантове придава на нощницата женственост, а кройката под бюста гарантира ласкаво прилягане. Тесният кръстат гръб и регулируемите презрамки осигуряват допълнителна опора и възможност за персонализиране според индивидуалните ви нужди.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Памучна дамска нощница с дълъг ръкав в модерен кариран десен

Зависи ли ви от качеството? Харесвате ли ризи за сън? Или бихте искали да се сдобиете с поне една? Предпочитате ли удобни и непреходни елементи в гардероба си? Тогава тази нощница е задължителна. Дамска пижама с фланела Нощницата на BECCA е модерна, неподвластна на времето, топла, удобна, качествена. Ризата за сън е изработена от висококачествен, удобен материал, който е нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 117 лв

Дълги евтини женски жълти нощници без ръкави

Здравейте, сънливец! Ако търсите удобна и достъпна нощница, ние имаме подходящата за вас. Тази дълга, евтина жълта дамска нощница без ръкави е изработена от мек памук, така че буквално ще дремнете като насън. Освен това светложълтият цвят с райета е идеален за тези, които искат да добавят цветно петно към нощния си живот. Нееластичната материя гарантира, че няма да се чувствате притиснати, когато спите.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Памучна нощница с копчета в черно големи размери

Искате да зарадвате майка си с подарък? Горда майка ли сте? Харесвате ли удобни неща? Търсите ли ново нощно облекло в размер плюс? Тогава този модел нощница ще ви допадне. Памучната нощница с копчета в неутрален, модерен, популярен черен цвят ще зарадва всяка жена и особено майките. Този модел обаче е оживен с надпис “Мама” отпред.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв

Дамска нощница от сатен с модерен флорален десен

Чиза на Лорен от плавен сатен. Отдайте се на мекото му докосване. Дамската риза за сън с модерен флорален десен е с тесни презрамки и V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Дамска нощница Patricia от 100% памук за комфорт на пълните фигури

Дамска нощница с доказана кройка, която подхожда на всеки, това е нощното облекло Patricia. Тази класическа блуза със свеж дизайн ще се впише лесно в гардероба ви и ще стане естествена част от него. Благодарение на материала от 100% памук ще ви харесва да го носите в горещите летни вечери и през есента.

Сатенена дамска нощница с модерен флорален десен

Карен flowers 2 сатенена поличка с модерен флорален десен. Красотата му се крие в неговата простота. Благодарение на много удобната си кройка той е лесен за носене. Презрамките са регулируеми. Доставяме като подарък за всеки повод. Опаковани в подарък.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Луксозна къса сатенена поличка с дантела на гърба

Нощна риза Escora от розов сатен. Очарователната комбинация от комфорт и елегантност е подчертана от чувствената дантела на гърба на модела. Облечете се в съблазнителност.

Цена към момента на прегледа: 32,00 лв

Чувствена дамска риза в модерен дизайн на точки

Нощна риза от колекцията Lorin. Моделът е изработен от памучен трикотаж с шарки. Прав разрез. Модел на каишки. V-образно деколте. Тънък, еластичен трикотаж.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дамска нощница с регулируеми презрамки и дантелена вложка

Зарадвайте се на хубав и качествен продукт. В края на краищата, коя дама не иска да бъде секси и да се чувства привлекателна дори под завивките? Ако искате да зарадвате себе си и портфейла си, тази великолепна нощница е очевидният избор. Подходяща не само за летния сезон.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Майчинство и кърмене къса памучна риза с печат

Много удобна нощница за бременни и кърмачки с къси ръкави. Изработен е от 100% памук и завършва с декоративна щампа с панделки. Моделът е с кръгло деколте и копчета, които осигуряват удобно и дискретно хранене на бебето.

Цена към момента на прегледа: 20 лв