Дамска пижама закопчана

Да бъдеш красива и секси в леглото и по време на сън. Просто изберете удобно и практично нощно облекло под формата на пижама. Специално за онези момичета и жени, които обичат ризи, ризи с приплъзване, има дамски пижами с приплъзване. Дори този вид нощно бельо може да бъде съблазнително, да допринесе за привлекателността. Комфортът и непреходността са силните му страни.

Дамски пижами от стреч според времето или избора на материал, когато фланелата, хавлията затоплят, напротив, памукът се отличава с качествата си по отношение на дишането и отлично абсорбира потта, за разлика от него сатенът е идеалният вариант за летния период, тъй като охлажда красиво и е материя, която подчертава луксозния дизайн. Дамските пижами с къс или дълъг ръкав и закопчаване отпред изглеждат елегантно и определено са интересен модел. Предлага се с дълги или къси крака. Можете да избирате между дамски пижами, скроени до врата или с яка. Основното е, че в този вид нощници ще се чувствате удобно, приятно и истински женствено.

Пижама с коралово палто за жени – идеален подарък за баба

Ах, радостта от даването! А какъв по-перфектен подарък за баба от комплект дамска пижама с коралово палто! Представете си това: великолепен, ефирен и лек пижамен комплект, украсен с очарователен принт на звезди. Това не е просто обикновена пижама; това е изявление, свидетелство за вечния стил и елегантност на баба. Горната част е с права кройка, проектирана с женствено деколте, което придава допълнителен блясък на цялостната визия. Контрастното деколте и предният подгъв създават атрактивна визуална динамика, която със сигурност ще привлече комплименти.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Луксозна дамска пижама от сатен с модерен модел

Сатенената дамска пижама на точки е луксозен елемент. Горнището се състои от яке с дълъг ръкав, яка на врата, закопчалка и колан. Долната част е проектирана с панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Дълъг дамски спален костюм, изработен от удобен материал

Дами, повярвайте ми, това е неустоимо. Всеки може да попадне под магията му. Идеалният спътник не само под одеялото. Той е просто перфектен, ще ви прави компания не само през нощта.

Цена към момента на прегледа: 51 лв