Дамска пижама с къс ръкав

Изборът на нощно облекло определено не е за подценяване. Качествената дамска пижама с къс ръкав ще ви осигури комфорт. Това е видът нощно облекло, с което можете най-добре да завършите деня си и да заспите пълноценно и необезпокоявано. Дамските пижами са вечно зелени и се отличават със своите качества.

Един от най-добрите варианти са дамските пижами с къс ръкав. Качественият материал и удобното прилягане са от съществено значение. Пижамите не трябва да притискат, притискат, притесняват никъде. Вид нощно облекло, състоящо се от горна част под формата на риза с къси ръкави, с деколте или кръгло деколте, или с алтернатива на деколтето. Долната част се състои от панталони с къса, три четвърти или дълга дължина. Дамската пижама с къс ръкав е практична и удобна. Идеален не само за лятото. Има разнообразен избор както по отношение на материала, така и на самия дизайн. Дори дамските пижами могат да бъдат едновременно удобни и секси. Има възможност за избор на цвят, модел, печат и т.н.

Ретро раирана дамска пижама с къс ръкав

Да се върнем назад във времето? Във времето на елегантност, простота и неоспорим чар. Не говорим за рокли в стил “флапер” или панталони в стил “дискотека” – не, говорим за скромната, но емблематична дамска пижама на ретро райета с къси ръкави. Но това не са просто някакви пижами, а червено и бяло – цветовете на страстта и чистотата, преплетени в дизайнерски танц, който може да накара дори най-прозаичната рутина преди лягане да изглежда като винтидж модно ревю.

Цена към момента на прегледа: 43,49 лв

Дамска пижама от луксозна вискоза с принт

Дамската пижама Trendyol е изработена от висококачествена, удобна и ефирна вискоза. Горнището е с презрамки и набрашнен подгъв. Долната част е проектирана с дълги панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 39,09 лв

Дамска памучна пижама с атрактивен принт

Искате ли да спите комфортно и приятно? Обичате ли комфорта и оригиналността? Харесвате ли качествените елементи в гардероба си? Как да се чувствате добре не само под одеялото, но и вечер след душ или вана пред телевизора? Вземете си тази красива риза за пижама. Можете да избирате от 2 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Луксозна къса сатенена пижама с контрастираща черна дантела

Пижамата на Lorin привлича погледите от пръв поглед, както и вие. Красива, атрактивна и удобна пижама в забележителен червен цвят е оживена от контрастираща черна дантела. Горнището е без ръкави и има V-образно деколте отпред. Късите панталони за пижама са с удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 40 лв