Дамска пижама с панталон

Практично нощно облекло, което е незаменима част от женския гардероб. Дамските пижами с панталон носят безброй предимства и наистина разнообразен избор. Пижами, които доказват, че дори в този тип облекло е възможно да се чувствате комфортно и в същото време да радвате партньора си. Същността се крие в самия избор.

Дамски пижами с панталон с къс, дълъг или ¾ ръкав, с къси или дълги крачоли. Разнообразен избор не само на цветове, независимо дали са едноцветни или многоцветни, но и на различни щампи, модели, мотиви, картини и т.н. Както кройката, така и материалът играят важна роля. Топлата материя е подходяща за по-студените дни и зимата, докато памукът и бамбукът са идеалният избор за лятото. Сатенът е луксозен артикул, който никога не разочарова и не омръзва. Дантелата или прозрачният материал ще допринесат за съблазнителността, ще внесат правилната атмосфера в спалнята и няма да оставят партньора незабелязан. Дамските пижами с панталон се предлагат в елегантни, оригинални, весели и съблазнителни дизайни – просто изберете.

Дамски панталони за пижама с дължина 3/4

Приемате ли комфорта? Искате ли да се чувствате привлекателни и приятни дори под завивката? Предпочитате ли оригиналността? Избирате ли удобно нощно облекло? Панталонът за пижама с удобна дължина ¾ е изработен от висококачествен, комфортен материал. Дамските панталони за пижама са с модерен десен на райета в цветова комбинация от каки и корал. Подходящи са за жени на всякаква възраст и с всякакъв тип тяло. Подходящ за всяко тяло. Прилягащи на фигурата.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Луксозен дамски плюшен комбинезон Panda бяло-червен

Приемате ли комфорта? Наслаждавате ли се на качествени неща? Искате ли да сте стилни дори под одеялото? Търсите ли подходящо нощно облекло за студените дни? Тогава този красив спален костюм ще ви допадне. Дамският спален костюм “Панда” привлича погледа от пръв поглед както с кройката, така и с щампата. Той се отличава с качествения си материал и практичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Ретро раирана дамска пижама с къс ръкав

Да се върнем назад във времето? Във времето на елегантност, простота и неоспорим чар. Не говорим за рокли в стил “флапер” или панталони в стил “дискотека” – не, говорим за скромната, но емблематична дамска пижама на ретро райета с къси ръкави. Но това не са просто някакви пижами, а червено и бяло – цветовете на страстта и чистотата, преплетени в дизайнерски танц, който може да накара дори най-прозаичната рутина преди лягане да изглежда като винтидж модно ревю.

Цена към момента на прегледа: 43,49 лв

Пижама с коралово палто за жени – идеален подарък за баба

Ах, радостта от даването! А какъв по-перфектен подарък за баба от комплект дамска пижама с коралово палто! Представете си това: великолепен, ефирен и лек пижамен комплект, украсен с очарователен принт на звезди. Това не е просто обикновена пижама; това е изявление, свидетелство за вечния стил и елегантност на баба. Горната част е с права кройка, проектирана с женствено деколте, което придава допълнителен блясък на цялостната визия. Контрастното деколте и предният подгъв създават атрактивна визуална динамика, която със сигурност ще привлече комплименти.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Класическа дамска пижама с палто и смел принт

Дами, пригответе се! Идва класическата сатенена пижама за жени, която крещи: “Изключителна съм дори насън!”. Това е пижама със сатенен принт, която е толкова женствена и изискана, че дори копринените пеперуди биха ѝ завидели. Палтото е с яка на костюм – защото кой казва, че не можеш да мислиш делово, дори когато дремеш? Правата кройка ви придава елегантен вид на нощна нинджа, дори ако най-опасното нещо, което можете да направите, е да се преборите с желанието да закусите в полунощ.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Дамска луксозна дълга пижама от полар с принт

Пижамата от полар е изключително топла и приятна на допир. Тениска с щампа на точки. Кръгло деколте. Дълги ръкави. Прав подгъв. Панталон за пижама с еластична талия. Права кройка. Шевове. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Дамски дълъг плюшен спални гащеризони с качулка и джоб тип кенгуру

Дамският гащеризон е изработен от висококачествен и топъл материал. Той има практична качулка и преден джоб тип “кенгуру”. Проектиран е със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 20,69 лв

Луксозна пижама за майчинство с три четвърти ръкави

Пижамата за бременни Lina от мека вискоза ще се погрижи за вашия комфорт. Тениската с три четвърти ръкав е свободна и осигурява достатъчно място за растящото ви коремче. За да нахраните бебето си, просто навийте областта на чашките. Със свободни панталони.

Цена към момента на прегледа: 106,39 лв

Дамска пижама от луксозна вискоза с принт

Дамската пижама Trendyol е изработена от висококачествена, удобна и ефирна вискоза. Горнището е с презрамки и набрашнен подгъв. Долната част е проектирана с дълги панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 39,09 лв

Дамски памучни панталони за пижама на райета

Панталонът за пижама за жени от памук в модерен и непреходен десен на райета ще ви осигури комфорт и качествен сън. Панталоните със свободна кройка са с удобен еластичен колан. Ефектът се подсилва от памучната материя.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамска стилна пижама капри с надпис отпред

Дами, липсва ли ви практичен, красив и удобен модел пижама в гардероба? Това е модерен и вечен елемент. Той зашеметява с цвят, печат и качество на материала. Това е сигурен залог и гаранция за вашето максимално удовлетворение. Пижама, с която ще заспите красиво, ще прекарате почивката си пред телевизора или в леглото, четейки книга.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Луксозна дамска пижама от сатен с модерен модел

Сатенената дамска пижама на точки е луксозен елемент. Горнището се състои от яке с дълъг ръкав, яка на врата, закопчалка и колан. Долната част е проектирана с панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Памучна къса пижама със съблазнителен дизайн

Как да си осигурите добър сън през нощта? Как да се наспите добре не само през лятото, когато не можете да избягате от тропическото време? Как да бъдете в дори в нощно облекло? Предлагаме ви дамски пижами с модерна кройка и качествен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамска памучна пижама Infante с атрактивен дизайн

Атрактивна дамска пижама, изработена от приятен памук. Тениската е с ръкави с дължина 3/4, а на гърдите се откроява надписът Princess. Комплектът включва къси панталонки с шарка на райета. Около талията има ластик, както и сатенена панделка.

Дълга пижама за бременни в луксозен и висококачествен дизайн

Тъмнозелената пижама за бременни с луксозен дизайн е изработена от висококачествен и удобен материал. Тя е с дълги ръкави и кръгло деколте. Панталонът и ръкавите завършват с ластичен маншет.

Цена към момента на прегледа: 138 лв