Дамска сатенена пижама

Чудите се какво спално бельо да изберете, за да се чувствате удобно, но да изглеждате секси пред партньора си? Дамската сатенена пижама ще ви осигури необходимия комфорт. Но не за сметка на красотата ви. Сатенът е много лека, мека и плавна материя, така че се плъзга прекрасно по тялото ви и позволява на женствените ви извивки да изпъкнат. На пръв поглед има красив блясък, който създава впечатление за лукс. Съблазнителният вид на сатена може да бъде подсилен от избраната кройка.

Така че, ако искате да прекарате една страстна нощ, дайте шанс на сатенената пижама с клин и къси панталонки. Ако пък искате да запазите целомъдрие, изберете пижама с класическа кройка, панталон и риза. Освен това сатенът допълва много добре дантелата. Много дизайнери са наясно с това и създават смели пижами за специални поводи.

Класическа дамска пижама с палто и смел принт

Дами, пригответе се! Идва класическата сатенена пижама за жени, която крещи: “Изключителна съм дори насън!”. Това е пижама със сатенен принт, която е толкова женствена и изискана, че дори копринените пеперуди биха ѝ завидели. Палтото е с яка на костюм – защото кой казва, че не можеш да мислиш делово, дори когато дремеш? Правата кройка ви придава елегантен вид на нощна нинджа, дори ако най-опасното нещо, което можете да направите, е да се преборите с желанието да закусите в полунощ.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Луксозна дамска пижама от сатен с модерен модел

Сатенената дамска пижама на точки е луксозен елемент. Горнището се състои от яке с дълъг ръкав, яка на врата, закопчалка и колан. Долната част е проектирана с панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Луксозна къса сатенена пижама с контрастираща черна дантела

Пижамата на Lorin привлича погледите от пръв поглед, както и вие. Красива, атрактивна и удобна пижама в забележителен червен цвят е оживена от контрастираща черна дантела. Горнището е без ръкави и има V-образно деколте отпред. Късите панталони за пижама са с удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 40 лв