Дамски дълги пижами

Дългите дамски пижами в гардероба ви винаги са полезни. Особено ако сте студени или чувствителни към студ хора. Дългите дамски пижами от по-топъл материал ще ви бъдат полезни особено през зимните месеци или когато сте болни. Тя винаги ще ви държи приятно топло и ще ви осигури добър сън. Можете да го изберете в различни дизайни. Най-често това е горнище с дълги ръкави и долнище, което се състои от панталони с дълги крачоли. Панталоните обикновено са с ластик, благодарение на който се приспособяват идеално към фигурата и не притискат. Можете обаче да си купите и панталони с шнур. Панталонът може да бъде завършен и с ластик, но е по-добре да изберете панталон със свободни крачоли за по-голям комфорт по време на сън.

Горната част на дългата дамска пижама може да бъде както класическа тениска с кръгло деколте, така и под формата на риза с копчета. Това зависи най-вече от това какво предпочитате. Ризата с копчета може да е полезна по време на кърмене.

Пижама с коралово палто за жени – идеален подарък за баба

Ах, радостта от даването! А какъв по-перфектен подарък за баба от комплект дамска пижама с коралово палто! Представете си това: великолепен, ефирен и лек пижамен комплект, украсен с очарователен принт на звезди. Това не е просто обикновена пижама; това е изявление, свидетелство за вечния стил и елегантност на баба. Горната част е с права кройка, проектирана с женствено деколте, което придава допълнителен блясък на цялостната визия. Контрастното деколте и предният подгъв създават атрактивна визуална динамика, която със сигурност ще привлече комплименти.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Класическа дамска пижама с палто и смел принт

Дами, пригответе се! Идва класическата сатенена пижама за жени, която крещи: “Изключителна съм дори насън!”. Това е пижама със сатенен принт, която е толкова женствена и изискана, че дори копринените пеперуди биха ѝ завидели. Палтото е с яка на костюм – защото кой казва, че не можеш да мислиш делово, дори когато дремеш? Правата кройка ви придава елегантен вид на нощна нинджа, дори ако най-опасното нещо, което можете да направите, е да се преборите с желанието да закусите в полунощ.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Дамска луксозна дълга пижама от полар с принт

Пижамата от полар е изключително топла и приятна на допир. Тениска с щампа на точки. Кръгло деколте. Дълги ръкави. Прав подгъв. Панталон за пижама с еластична талия. Права кройка. Шевове. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Удобни пижамени панталони Blancheporte с флорален принт

Създайте пижамата на мечтите си и започнете с пижамен панталон с флорален принт. Панталони в удобна актуална кройка. Ексклузивен принт на Blancheporte. Еластична талия с контрастна панделка. Прави крачоли. Стандарт 100 според Oeko-Tex (№ CQ 1216/3). Този знак идентифицира текстилни продукти, които са били подложени на лабораторни тестове за широк спектър от вредни вещества и продуктът е безопасен над действащите стандарти. Може да се пере в пералня.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски дълъг плюшен спални гащеризони с качулка и джоб тип кенгуру

Дамският гащеризон е изработен от висококачествен и топъл материал. Той има практична качулка и преден джоб тип “кенгуру”. Проектиран е със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 20,69 лв

Луксозна пижама за майчинство с три четвърти ръкави

Пижамата за бременни Lina от мека вискоза ще се погрижи за вашия комфорт. Тениската с три четвърти ръкав е свободна и осигурява достатъчно място за растящото ви коремче. За да нахраните бебето си, просто навийте областта на чашките. Със свободни панталони.

Цена към момента на прегледа: 106,39 лв

Дамска пижама от луксозна вискоза с принт

Дамската пижама Trendyol е изработена от висококачествена, удобна и ефирна вискоза. Горнището е с презрамки и набрашнен подгъв. Долната част е проектирана с дълги панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 39,09 лв

Дамски памучни панталони за пижама на райета

Панталонът за пижама за жени от памук в модерен и непреходен десен на райета ще ви осигури комфорт и качествен сън. Панталоните със свободна кройка са с удобен еластичен колан. Ефектът се подсилва от памучната материя.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Луксозна дамска пижама от сатен с модерен модел

Сатенената дамска пижама на точки е луксозен елемент. Горнището се състои от яке с дълъг ръкав, яка на врата, закопчалка и колан. Долната част е проектирана с панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Дълга пижама за бременни в луксозен и висококачествен дизайн

Тъмнозелената пижама за бременни с луксозен дизайн е изработена от висококачествен и удобен материал. Тя е с дълги ръкави и кръгло деколте. Панталонът и ръкавите завършват с ластичен маншет.

Цена към момента на прегледа: 138 лв