Дамски капри пижами

Дамските пижами с панталони капри са чудесен компромис, ако не харесвате пижами с къси или дълги панталони. С удобната си дължина под коляното дамската пижама капри е идеална както за летните месеци, така и за носене през зимата. Можете да избирате от различни цветове, размери и материали. За излежаване вкъщи обаче пижамите от 100% памук, разбира се, са най-удобни. Алтернативно, потърсете материал, обогатен със смес от еластични влакна.

Можете да закупите и панталони за пижама Capri във вариант за бременни. В този случай панталоните обикновено са скроени под корема, а горната част на пижамата се състои от ефирна блуза. Обикновено талията е снабдена с ластик в тунел, а понякога и с шнур за пристягане.

Хубавото на дамските пижами с капри е, че са подходящи както за млади, така и за зрели дами. Те могат да бъдат удобни, функционални и прилични. И това са най-добрите характеристики, които могат да ви предложат дамските пижами.

Евтини черни дамски пижамени шорти

Когато става въпрос за комфорт, нищо не може да се сравни с удобен чифт пижамени шорти. И ако търсите нещо, което е не само удобно, но и стилно, то тези евтини черни дамски къси панталони за сън са просто перфектни. Изработени от най-мекия материал от памучно жарсе, тези къси панталони ще ви накарат да се почувствате като на облак. Дишащата материя ще ви гарантира прохлада и комфорт през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 6,90 лв

Дамска стилна пижама капри с надпис отпред

Дами, липсва ли ви практичен, красив и удобен модел пижама в гардероба? Това е модерен и вечен елемент. Той зашеметява с цвят, печат и качество на материала. Това е сигурен залог и гаранция за вашето максимално удовлетворение. Пижама, с която ще заспите красиво, ще прекарате почивката си пред телевизора или в леглото, четейки книга.

Цена към момента на прегледа: 24 лв