Дамски летни пижами

За да имате добър сън, качество и комфорт, трябва да изберете правилното нощно облекло. Особено през лятото, когато понякога е невероятно горещо и цари тропическо време. Още по-трудно е да заспите в жегата. В това отношение летните пижами за жени ще служат ефективно.

Изборът на кройката и особено на материала е важен. Дамските летни пижами за летния сезон се отличават с това, че са изработени от естествени материали като памук, бамбук, но също така перфектната материя в това отношение е сатенът, който е приятно хладен, което е повече от добре дошло в летните горещини и все пак изглежда луксозно. Дамските летни пижами са изгодни не само от гледна точка на качеството на материала, но и на кройката, като най-ценени и ефективни са късите панталони или панталоните с дължина ¾, както и горнищата с къс ръкав или без ръкав. Дамските пижами, предназначени за горещите летни дни, са практични, осигуряват комфорт и в същото време могат да бъдат много съблазнителен модел. Предлагат се в различни дизайни, цветове, с шарки, печат, мотив или без.

Дамски панталони за пижама с дължина 3/4

Приемате ли комфорта? Искате ли да се чувствате привлекателни и приятни дори под завивката? Предпочитате ли оригиналността? Избирате ли удобно нощно облекло? Панталонът за пижама с удобна дължина ¾ е изработен от висококачествен, комфортен материал. Дамските панталони за пижама са с модерен десен на райета в цветова комбинация от каки и корал. Подходящи са за жени на всякаква възраст и с всякакъв тип тяло. Подходящ за всяко тяло. Прилягащи на фигурата.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Ретро раирана дамска пижама с къс ръкав

Да се върнем назад във времето? Във времето на елегантност, простота и неоспорим чар. Не говорим за рокли в стил “флапер” или панталони в стил “дискотека” – не, говорим за скромната, но емблематична дамска пижама на ретро райета с къси ръкави. Но това не са просто някакви пижами, а червено и бяло – цветовете на страстта и чистотата, преплетени в дизайнерски танц, който може да накара дори най-прозаичната рутина преди лягане да изглежда като винтидж модно ревю.

Цена към момента на прегледа: 43,49 лв

Евтини черни дамски пижамени шорти

Когато става въпрос за комфорт, нищо не може да се сравни с удобен чифт пижамени шорти. И ако търсите нещо, което е не само удобно, но и стилно, то тези евтини черни дамски къси панталони за сън са просто перфектни. Изработени от най-мекия материал от памучно жарсе, тези къси панталони ще ви накарат да се почувствате като на облак. Дишащата материя ще ви гарантира прохлада и комфорт през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 6,90 лв

Дамска пижама от луксозна вискоза с принт

Дамската пижама Trendyol е изработена от висококачествена, удобна и ефирна вискоза. Горнището е с презрамки и набрашнен подгъв. Долната част е проектирана с дълги панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 39,09 лв

Бели пижамени шорти, изработени от висококачествен памучен материал

Как да се наспите добре и да сте секси под завивките? Как да бъдете ослепителна, съблазнителна за партньора си и в същото време да имате удобно нощно облекло? Ключът е в закупуването на качествено нощно облекло. И ето, под формата на атрактивни

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамска стилна пижама капри с надпис отпред

Дами, липсва ли ви практичен, красив и удобен модел пижама в гардероба? Това е модерен и вечен елемент. Той зашеметява с цвят, печат и качество на материала. Това е сигурен залог и гаранция за вашето максимално удовлетворение. Пижама, с която ще заспите красиво, ще прекарате почивката си пред телевизора или в леглото, четейки книга.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Къси пижамени панталони с удобна кройка и вечен модел

Привличате ли удобни, но привлекателни модели? Искате ли оригинално нощно облекло? Търсите ли пижама за празник? Търсите ли подходящо облекло за спане през лятото? Харесва ли ви късата версия на пижамата? Тогава ще оцените тези пижамени шорти. Те ще зарадват вас, портфейла ви и със сигурност няма да избягат от вниманието на скъпата ви половинка.

Цена към момента на прегледа: 4,49 лв

Дамска памучна пижама с атрактивен принт

Искате ли да спите комфортно и приятно? Обичате ли комфорта и оригиналността? Харесвате ли качествените елементи в гардероба си? Как да се чувствате добре не само под одеялото, но и вечер след душ или вана пред телевизора? Вземете си тази красива риза за пижама. Можете да избирате от 2 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Памучна къса пижама със съблазнителен дизайн

Как да си осигурите добър сън през нощта? Как да се наспите добре не само през лятото, когато не можете да избягате от тропическото време? Как да бъдете в дори в нощно облекло? Предлагаме ви дамски пижами с модерна кройка и качествен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Луксозна къса сатенена пижама с контрастираща черна дантела

Пижамата на Lorin привлича погледите от пръв поглед, както и вие. Красива, атрактивна и удобна пижама в забележителен червен цвят е оживена от контрастираща черна дантела. Горнището е без ръкави и има V-образно деколте отпред. Късите панталони за пижама са с удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Дамска памучна пижама Infante с атрактивен дизайн

Атрактивна дамска пижама, изработена от приятен памук. Тениската е с ръкави с дължина 3/4, а на гърдите се откроява надписът Princess. Комплектът включва къси панталонки с шарка на райета. Около талията има ластик, както и сатенена панделка.