Дамски летни халати

Облекло, което се радва на популярност и носи безброй ползи. Тя вече не е облекло само за дома или за социални пространства. Дамските летни халати са не само от съществено значение за летния сезон, те са нещо повече от летен или къпровски халат.

Летните дамски тоалети са изработени от удобен, лек и дишащ материал, който не губи своята привлекателност. Дамски летен халат, който може да се използва както у дома след баня през лятото, така и навсякъде край водата, е също толкова ценен и по време на почивка, балнеолечение или спа. Летните халати за жени са изработени от по-тънки материали, които са подходящи за летния сезон и могат да бъдат уютни за завиване след къпане у дома или на басейна. Тя е също така идеален вариант за почивка на море, където предлага по-практично и ефикасно използване от хавлията за баня. Халатът за баня също е дреха, предназначена за почивка и релаксация. Предлагат се къси и дълги варианти, със или без практична качулка, с джобове и колан за увиване. Съществуват и модели с декоративна бродерия или дантелена украса. Летните халати са леки и много удобни за тялото. Те са предназначени за ежедневно носене.

Дамски еротичен халат, изработен от лек и прозрачен материал

Еротичният халат Amanda DKaren е изработен от еластичен кремав тюл с връзки отпред. Ръкавите са разкроени и завършват с маншет в края. Предната част е обточена с коланче. Халатът включва колан.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Модерен бял къс дамски халат с цип

Модерният бял къс дамски халат с пълен цип е истинска бомба. Изработен от мека хавлиена материя, този халат е създаден, за да осигури максимален комфорт и релаксация. Пришитите джобове са практичен аксесоар, който ще държи най-важните ви вещи под ръка. Пълният цип и качулката добавят още един слой гъвкавост към този халат.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Розов дамски халат DKaren, изработен от висококачествен материал

Дамският халат DKaren ще ви впечатли от пръв поглед. Луксозен дамски халат в розово с връзка на талията, яка тип шал, дълги ръкави и практични джобове. Изработена е от много удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 78,99 лв

Дамски луксозен сатенен халат с къса секси дължина

Сатенен халат за баня в удобна кройка. Този къс сатенен халат с дължина над коляното, яка с шал, 3/4 ръкави и връзка на талията е модерна и вечна дреха за всяка практична жена.

Цена към момента на прегледа: 27 лв