Дамски памучен халат

Скъпи дами, подарете си приятен момент след богата вана, като се увиете в качествен памучен халат за баня. В магазините можете да намерите качествени изделия за няколко крони. Въпреки това си струва да инвестирате в по-скъпи артикули, които обикновено издържат по-дълго и могат да издържат на по-често пране.

Изборът на дамски памучен халат не е толкова труден, колкото е бил по времето на нашите баби. Усъвършенстването на времето води със себе си и много различни възможности за избор. Има едноцветни, многоцветни, шарени, пухкави, меки, груби, с качулка и без качулка халати. Дължината и кройката остават много сходни или напълно еднакви при повечето халати. Въпреки това все още имате възможност да изберете идеалния халат за вас.

Дамските халати от памук са твърди, но много меки и абсорбиращи. Трябва да оцените и високото ниво на дишане и устойчивост на формата, което означава, че винаги ще се чувствате удобно в памучен халат и той ще ви служи дълги години.

Дамски фланелен халат с вечен кариран десен

Искате ли нов халат? Избирате ли халат за баня за подарък? Дали сте от тези, които не могат да си представят не само сутринта или вечерта след душ без халат? Предпочитате ли качествените материали? Дамският фланелен халат за баня в модерен десен е стилен, максимално удобен. Той впечатлява с непреходния си кариран десен и много приятната си материя.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Халат за бременни с качулка и цип

Роблеклото за бременни Meadow е перфектната комбинация от комфорт и стил за бъдещите майки. Изработен от луксозен кадифен материал, този халат предлага меко и успокояващо усещане върху кожата, като подобрява цялостното изживяване при носене. Една от отличителните му черти е свободната кройка, която е специално изработена, за да приляга възможно най-удобно на растящото коремче. Халатът има и удобно закопчаване с цип, което позволява лесни корекции и сигурно носене.

Цена към момента на прегледа: 152,99 лв

Модерен бял къс дамски халат с цип

Модерният бял къс дамски халат с пълен цип е истинска бомба. Изработен от мека хавлиена материя, този халат е създаден, за да осигури максимален комфорт и релаксация. Пришитите джобове са практичен аксесоар, който ще държи най-важните ви вещи под ръка. Пълният цип и качулката добавят още един слой гъвкавост към този халат.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Луксозен дамски памучен халат за баня с кърпа и кърпа за баня

Луксозният дамски халат QUEEN е изработен от 100% пениран памук с антибактериална обработка. Всяка взискателна жена ще оцени практичната му кройка, т.е. дългите ръкави, яката с шал и възможността за закопчаване на халата. Той е изключително удобен за носене.

Цена към момента на прегледа: 347 лв