Дамски пижами и нощници

В какво да си легнете? Как да бъдем красиви и да се чувстваме добре, като в същото време се чувстваме комфортно в спалнята? Нощното облекло е част от гардероба на всяка жена. Нощните облекла за момичета и жени са дамски пижами и нощници в разнообразни варианти. Няма нищо по-хубаво от това да се събудите освежени след добър нощен сън. Но също така нищо не може да се сравни със съблазнително неглиже, в което съблазняването на скъпата половинка става почти само.

Дамски пижами и нощници за добър сън и за разнообразяване на живота в спалнята. Същността се крие в избора на материал и дизайн. Привличането на вниманието на партньора ви и гарантирането на успешно съблазняване ще бъде заслуга на луксозната и съблазнителна нощница. За моменти на комфорт, релаксиране в леглото, докато четете книга, гледате телевизия и заспивате в удобна дреха, ще изберете нощници за пижама. За моменти на релаксация, съзерцание, почивка и необезпокояван сън дамските пижами, изработени от качествени материали и в удобна кройка, са подходящият избор. Пижамите и нощниците с различни дизайни, цветове и материали са неразделна част от гардероба и ежедневието ви. Комфортът е на първо място.

Удобна дамска нощница от памук с атрактивен принт

Елегантната дамска нощница с атрактивен принт е изработена от висококачествен и много приятен памучен материал. Дългата нощница с V-образно деколте е с удобни 3/4 ръкави. Очарованието на елегантността се подсилва от разрезите отстрани.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Луксозна дамска памучна пижама с надпис Merry Christmas

Луксозната дамска пижама с надпис Merry Christmas е изработена от висококачествен и удобен памук. Горнището е проектирано с дълги ръкави. Долната част се състои от къси панталонки в кариран десен. Атрактивен модел, в който ще си почивате и ще спите комфортно.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Евтини дамски нощници за коледна нощ и в плюс размер

Дами, пригответе се за най-достъпната и очарователна дамска коледна нощница, която не е предназначена само за нашите страхотни красавици с размер плюс! Този празничен сезон ви предлагаме удобна нощница, която съчетава стил и комфорт. Изработена от най-мекия памук, тази нощница обещава спокоен сън след деня на веселие. Цветът, о, цветът! Той е наситено тъмнозелено, което веднага напомня за традиционната коледна елха. А каква би била Коледа без празнични щампи? Украсена с очарователен коледен мотив, тази нощница пресъздава същността на празничния дух. Ще изглеждате сладко и ще се чувствате празнично дори в съня си!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Удобна нощница за кърмене не само за родилната зала

Нощница за кърмачки Livia е перфектната комбинация от комфорт и елегантност. Изработена от най-меката памучна материя, тази мека нощница се слива лесно с тялото и е идеалният избор за спокоен нощен сън. Нощната риза Livia е проектирана и за удобство по време на нощно хранене. Благодарение на практичното закопчаване можете лесно и дискретно да нахраните бебето си, без да се налага да правите нещо сложно.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Памук кърмене нощница с дантела за майчинство

Радостна съм да ви представя нощницата за кърмачки Kira! Тази памучна нощница е олицетворение на красотата и комфорта, затова е създадена за всички нови майки. Деликатните дантелени детайли й придават елегантност, а меката памучна материя осигурява максимален комфорт през цялата нощ. Това, което отличава тази нощница за кърмачки, обаче, е нейната функционалност. Създадена специално с мисъл за кърменето, тя разполага с бърз и лесен достъп до гърдите за нощно кърмене.

Цена към момента на прегледа: 109,59 лв

Дълга нощница без презрамки с дантелена вложка

Искате ли да разширите гардероба си с хубав нощен тоалет? Харесвате ли нощни ризи? Предпочитате ли атрактивни елементи, без да се налага да се отказвате от комфорта? Грижите ли се за качеството на материала? Тогава ще се поддадете на красотата и качеството на тази великолепна нощница. Нощницата Verona ще ви плени от пръв поглед. Тя ще ви достави удоволствие. Няма да избягате от вниманието на любимия си.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дамска памучна нощница в атрактивна кройка

Дамската нощница 2557 Joanna Taro, изработена от висококачествен, приятен памук в атрактивна и същевременно удобна кройка, ще ви осигури комфортна почивка и сън. Нощницата с дължина над коляното и дълги ръкави има ефектна кръстосана предна част и V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Луксозен дамски плюшен комбинезон Panda бяло-червен

Приемате ли комфорта? Наслаждавате ли се на качествени неща? Искате ли да сте стилни дори под одеялото? Търсите ли подходящо нощно облекло за студените дни? Тогава този красив спален костюм ще ви допадне. Дамският спален костюм “Панда” привлича погледа от пръв поглед както с кройката, така и с щампата. Той се отличава с качествения си материал и практичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Ретро раирана дамска пижама с къс ръкав

Да се върнем назад във времето? Във времето на елегантност, простота и неоспорим чар. Не говорим за рокли в стил “флапер” или панталони в стил “дискотека” – не, говорим за скромната, но емблематична дамска пижама на ретро райета с къси ръкави. Но това не са просто някакви пижами, а червено и бяло – цветовете на страстта и чистотата, преплетени в дизайнерски танц, който може да накара дори най-прозаичната рутина преди лягане да изглежда като винтидж модно ревю.

Цена към момента на прегледа: 43,49 лв

Пижама с коралово палто за жени – идеален подарък за баба

Ах, радостта от даването! А какъв по-перфектен подарък за баба от комплект дамска пижама с коралово палто! Представете си това: великолепен, ефирен и лек пижамен комплект, украсен с очарователен принт на звезди. Това не е просто обикновена пижама; това е изявление, свидетелство за вечния стил и елегантност на баба. Горната част е с права кройка, проектирана с женствено деколте, което придава допълнителен блясък на цялостната визия. Контрастното деколте и предният подгъв създават атрактивна визуална динамика, която със сигурност ще привлече комплименти.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Класическа дамска пижама с палто и смел принт

Дами, пригответе се! Идва класическата сатенена пижама за жени, която крещи: “Изключителна съм дори насън!”. Това е пижама със сатенен принт, която е толкова женствена и изискана, че дори копринените пеперуди биха ѝ завидели. Палтото е с яка на костюм – защото кой казва, че не можеш да мислиш делово, дори когато дремеш? Правата кройка ви придава елегантен вид на нощна нинджа, дори ако най-опасното нещо, което можете да направите, е да се преборите с желанието да закусите в полунощ.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Луксозна дамска нощница, изработена от удобна вискоза

Дайте си лукса на комфортния сън с невероятната нощница Dietro! Това елегантно изделие е изработено от чудесно мека и удобна вискоза и е задължително допълнение към нощния гардероб на всяка жена. Еластичната материя нежно ще обгърне тялото ви и ще ви осигури необезпокояван сън като никой друг! Това не е обикновена нощница; тя е олицетворение на комфорта и изтънчеността в едно. Дизайнът на нощницата Dietro е наистина неповторим.

Цена към момента на прегледа: 62,99 лв

Дамска луксозна дълга пижама от полар с принт

Пижамата от полар е изключително топла и приятна на допир. Тениска с щампа на точки. Кръгло деколте. Дълги ръкави. Прав подгъв. Панталон за пижама с еластична талия. Права кройка. Шевове. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Крем майчинство кърмене нощница Teyli Анна

Представяме ви кремообразната нощница за бременни и кърмачки на Teyli Anna – перфектната комбинация от комфорт и стил за всички красиви бъдещи и нови майки. Тази нощница е създадена с мисъл за вашия комфорт и нуждата от лесен достъп до кърмене. Изработена от мека, дишаща вискоза, тя нежно ще гали кожата ви и ще ви осигури максимално уютно усещане. Материалът е толкова мек и гладък, че се усеща като втора кожа, осигурявайки ви комфортен сън и релаксиращи часове на излежаване. Не само удобство, тази нощница за кърмачки по майчинство ще се погрижи и за коефициента ви на стил.

Цена към момента на прегледа: 49,49 лв

Евтини червени без ръкави нощница за кърмене

Преобразяващото пътуване на майчинството изисква комфорт, лекота и стил. Евтината червена нощна риза за кърмачки без ръкави е олицетворение на всички тези качества. Тази невероятна дреха не е просто нощница, а спътник по време на пътуването ви през бременността и кърменето. Червеният цвят, ярък и смел, олицетворява силата на жената, която навлиза в майчинството.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Луксозна XXL нощница без ръкави

Насладете се на въплъщението на лукса и чувствеността в тази зашеметяваща сатенена нощница без ръкави в размер XXL. Проектирана с мисъл за елегантност и комфорт, тази нощница на Confidence Lingerie със сигурност ще подчертае вашия блясък и сексапил. Меката сатенена материя гали кожата ви, а дантелените вложки в областта на мишниците добавят нотка деликатна женственост. Красивата дантелена вложка с цветя на гърба добавя изненадващ елемент на блясък към цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Удобни пижамени панталони Blancheporte с флорален принт

Създайте пижамата на мечтите си и започнете с пижамен панталон с флорален принт. Панталони в удобна актуална кройка. Ексклузивен принт на Blancheporte. Еластична талия с контрастна панделка. Прави крачоли. Стандарт 100 според Oeko-Tex (№ CQ 1216/3). Този знак идентифицира текстилни продукти, които са били подложени на лабораторни тестове за широк спектър от вредни вещества и продуктът е безопасен над действащите стандарти. Може да се пере в пералня.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дълга нощница големи размери с презрамки за спагети

Тази дълга нощница е идеалният избор за жени с размер плюс, които искат да се чувстват удобно и женствено. С презрамки тип “спагети” и зашеметяващ флорален принт, ще се чувствате като кралица в тази елегантна нощница. Заобленото V-образно деколте с едноцветни кантове придава на нощницата женственост, а кройката под бюста гарантира ласкаво прилягане. Тесният кръстат гръб и регулируемите презрамки осигуряват допълнителна опора и възможност за персонализиране според индивидуалните ви нужди.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Памучна дамска нощница с дълъг ръкав в модерен кариран десен

Зависи ли ви от качеството? Харесвате ли ризи за сън? Или бихте искали да се сдобиете с поне една? Предпочитате ли удобни и непреходни елементи в гардероба си? Тогава тази нощница е задължителна. Дамска пижама с фланела Нощницата на BECCA е модерна, неподвластна на времето, топла, удобна, качествена. Ризата за сън е изработена от висококачествен, удобен материал, който е нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 117 лв

Дълги евтини женски жълти нощници без ръкави

Здравейте, сънливец! Ако търсите удобна и достъпна нощница, ние имаме подходящата за вас. Тази дълга, евтина жълта дамска нощница без ръкави е изработена от мек памук, така че буквално ще дремнете като насън. Освен това светложълтият цвят с райета е идеален за тези, които искат да добавят цветно петно към нощния си живот. Нееластичната материя гарантира, че няма да се чувствате притиснати, когато спите.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Памучна нощница с копчета в черно големи размери

Искате да зарадвате майка си с подарък? Горда майка ли сте? Харесвате ли удобни неща? Търсите ли ново нощно облекло в размер плюс? Тогава този модел нощница ще ви допадне. Памучната нощница с копчета в неутрален, модерен, популярен черен цвят ще зарадва всяка жена и особено майките. Този модел обаче е оживен с надпис “Мама” отпред.

Цена към момента на прегледа: 17,99 лв

Дамски дълъг плюшен спални гащеризони с качулка и джоб тип кенгуру

Дамският гащеризон е изработен от висококачествен и топъл материал. Той има практична качулка и преден джоб тип “кенгуру”. Проектиран е със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 20,69 лв

Луксозна пижама за майчинство с три четвърти ръкави

Пижамата за бременни Lina от мека вискоза ще се погрижи за вашия комфорт. Тениската с три четвърти ръкав е свободна и осигурява достатъчно място за растящото ви коремче. За да нахраните бебето си, просто навийте областта на чашките. Със свободни панталони.

Цена към момента на прегледа: 106,39 лв

Дамска пижама от луксозна вискоза с принт

Дамската пижама Trendyol е изработена от висококачествена, удобна и ефирна вискоза. Горнището е с презрамки и набрашнен подгъв. Долната част е проектирана с дълги панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 39,09 лв

1 2