Дамски пижамни гащеризони за спане

Дамските пижами със спално бельо са чудесен избор за малки и големи любители на излежаването! Удобната, пълна кройка и винаги меката материя осигуряват най-добрите условия за релаксация, сън и пижамен ден през уикенда.

Дамските спални костюми могат да бъдат в различни форми – от едноцветни до смешни животински, които са голяма тенденция в момента. Много жени и дами ги обичат именно защото изглеждат забавни, весели и закачливи. Някои гащеризони са снабдени дори с удобна качулка, която подчертава животното по характерен начин. Така че можете да изненадате децата или партньора си с уникална визия, напомняща жираф, крава, котка или еднорог.

Повечето дамски гащеризони се закопчават отпред с цип или копчета. Все пак трябва да имате предвид, че те са пригодени предимно за спане. За съжаление, те могат да бъдат непрактични в някои отношения и със сигурност ще се убедите в това след време.

Луксозен дамски плюшен комбинезон Panda бяло-червен

Приемате ли комфорта? Наслаждавате ли се на качествени неща? Искате ли да сте стилни дори под одеялото? Търсите ли подходящо нощно облекло за студените дни? Тогава този красив спален костюм ще ви допадне. Дамският спален костюм “Панда” привлича погледа от пръв поглед както с кройката, така и с щампата. Той се отличава с качествения си материал и практичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Топъл дамски микро плюшен спален костюм бежово мече с качулка

Топлият дамски спален костюм от микрофлийс в бежово с качулка е най-удобното облекло за студените дни. Този гащеризон Sally е изработен от мек микрофлийс, който ви обгръща в мека и топла прегръдка. Плюшената материя е невероятно мека на допир, което го прави идеален спътник за излежаване у дома в леглото. Гащеризонът разполага с качулка, която добавя допълнителен слой уютен комфорт и топлина, което е особено удобно в хладните вечери или след баня.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Бял мек дамски гащеризон за спане

Великолепно бяло меко дамско спално бельо – дреха, която е толкова божествена, че си има собствено обещание. В добри и лоши времена, в болест и здраве… ще се окажете заобиколени от тази пухкава. Това не е просто някакво плюшено изделие, това е облекло за утеха, облекло за горещ шоколад в зимна нощ. Той е мек като облак и по-примамлив от легнало легло в неделя сутрин.

Цена към момента на прегледа: 146 лв

Дамски дълъг плюшен спални гащеризони с качулка и джоб тип кенгуру

Дамският гащеризон е изработен от висококачествен и топъл материал. Той има практична качулка и преден джоб тип “кенгуру”. Проектиран е със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 20,69 лв

Дълъг дамски спален костюм, изработен от удобен материал

Дами, повярвайте ми, това е неустоимо. Всеки може да попадне под магията му. Идеалният спътник не само под одеялото. Той е просто перфектен, ще ви прави компания не само през нощта.

Цена към момента на прегледа: 51 лв