Дамски хавлиени халати

Дамските хавлиени халати, изработени от по-слаб или по-дебел материал, са сред най-популярните. Те са гаранция за дълъг живот и осигуряват максимален комфорт. Хавлиеният материал се отличава с абсорбираща способност и дишане. Благодарение на тези свойства дамският хавлиен халат е полезен и ценен както от практическа, така и от функционална гледна точка след къпане, както у дома, така и през лятото в градината край басейна, а също и при престой в СПА център или навсякъде, където има вода. Халатът за баня също е незаменим елемент при престой в болницата.

Дамските хавлиени халати са много меки, приятни както на допир, така и особено при носене, тъй като това е материал, който е нежен към човешката кожа. Хавлиените халати се предлагат със или без ефективна качулка, с яка тип шал, бродерия, дълбоки джобове. Възможно е да изберете и дължина, независимо дали предпочитате по-къса до коленете или, напротив, дълга роба, стигаща почти до глезените. Съществуват едноцветни и многоцветни модели, както и модели с шарки. Хавлиените халати се предлагат в разнообразни дизайни, така че всеки може да намери нещо за себе си. Приоритет е основното им предназначение и ценният хавлиен материал.

Къс сив топъл дамски халат Trendyol Bunny

Искате ли да си вземете нов халат за баня? Това е практична част, която не може да липсва във всеки гардероб. Той ще послужи и като подходящ подарък, ако искате да зарадвате приятел, сестра и т.н. Кой би устоял на такъв халат? Дамският халат “Зайче” от Trendyol привлича погледите с остроумния си дизайн. Сладкият и много удобен халат е изработен от висококачествен, приятен и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Къс дамски розов топъл халат за баня с качулка, изработен от удобен материал

Дамският халат Trendyol Powder Welsoft ще ви спечели от пръв поглед с атрактивния си дизайн. Халатът с къса дължина е изработен от мек и топъл материал. Той има “заешки” детайли. Оборудван е с практична качулка и джоб.

Цена към момента на прегледа: 28,79 лв

Модерен бял къс дамски халат с цип

Модерният бял къс дамски халат с пълен цип е истинска бомба. Изработен от мека хавлиена материя, този халат е създаден, за да осигури максимален комфорт и релаксация. Пришитите джобове са практичен аксесоар, който ще държи най-важните ви вещи под ръка. Пълният цип и качулката добавят още един слой гъвкавост към този халат.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Розов дамски халат от приятен хавлиен материал

Дългият дамски халат DKaren Eliza може да зарадва всяка жена или момиче. Нейният необикновен външен вид и приятен дизайн я правят приятна и прилична вещ, която може да се носи както у дома, така и при посещение на басейн, спа център или сауни.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Модерен дамски халат Tommy Hilfiger в удобна кройка

Халатът за баня на Tommy Hilfiger е модерен, неподвластен на времето и удобен. Моделът е изработен от едноцветен материал. Изисканият модел се отличава със своето качество. Той има практични джобове. Предназначена е за връзване на талията.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Луксозен дамски памучен халат за баня с кърпа и кърпа за баня

Луксозният дамски халат QUEEN е изработен от 100% пениран памук с антибактериална обработка. Всяка взискателна жена ще оцени практичната му кройка, т.е. дългите ръкави, яката с шал и възможността за закопчаване на халата. Той е изключително удобен за носене.

Цена към момента на прегледа: 347 лв