Дамски халати за баня евтини

Можете да се видите в новия халат, да излезете от банята, да увиете кожата си в мека материя и да се оставите да се унесете в приятно усещане за комфорт и релаксация. Но виденията за красив халат могат да изчезнат при вида на цената. За щастие обаче дамските халати за баня могат да се купят евтино. Просто следете за промоции и намаления, които могат да ви спестят до няколкостотин крони за нов халат. Понякога дори е възможно да получите халат за баня без отстъпка на страхотна цена.

Има огромен брой продавачи и производители на дамски, мъжки и детски халати, така че цените, разбира се, варират. Но когато избирате дамски халат, не гледайте само цената. Кройката и материалът трябва да са решаващи за вас. Това е единственият начин да откриете подходящата дреха, която ще ви накара да се чувствате удобно и в същото време да изглеждате добре. След това можете да носите закупения халат не само у дома, но и на почивка.

Къс сив топъл дамски халат Trendyol Bunny

Искате ли да си вземете нов халат за баня? Това е практична част, която не може да липсва във всеки гардероб. Той ще послужи и като подходящ подарък, ако искате да зарадвате приятел, сестра и т.н. Кой би устоял на такъв халат? Дамският халат “Зайче” от Trendyol привлича погледите с остроумния си дизайн. Сладкият и много удобен халат е изработен от висококачествен, приятен и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Къс дамски розов топъл халат за баня с качулка, изработен от удобен материал

Дамският халат Trendyol Powder Welsoft ще ви спечели от пръв поглед с атрактивния си дизайн. Халатът с къса дължина е изработен от мек и топъл материал. Той има “заешки” детайли. Оборудван е с практична качулка и джоб.

Цена към момента на прегледа: 28,79 лв

Модерен бял къс дамски халат с цип

Модерният бял къс дамски халат с пълен цип е истинска бомба. Изработен от мека хавлиена материя, този халат е създаден, за да осигури максимален комфорт и релаксация. Пришитите джобове са практичен аксесоар, който ще държи най-важните ви вещи под ръка. Пълният цип и качулката добавят още един слой гъвкавост към този халат.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Розов дамски халат DKaren, изработен от висококачествен материал

Дамският халат DKaren ще ви впечатли от пръв поглед. Луксозен дамски халат в розово с връзка на талията, яка тип шал, дълги ръкави и практични джобове. Изработена е от много удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 78,99 лв

Дамски луксозен сатенен халат с къса секси дължина

Сатенен халат за баня в удобна кройка. Този къс сатенен халат с дължина над коляното, яка с шал, 3/4 ръкави и връзка на талията е модерна и вечна дреха за всяка практична жена.

Цена към момента на прегледа: 27 лв