Дамски халат с качулка

Халат с качулка е необходимост за много дами. И нищо чудно. Халатът с качулка може да ви стопли, да удължи приятното усещане след баня и да изсуши мократа ви коса. Но тя не е само за след баня или душ, а е чудесна за носене у дома, когато ви е малко студено или искате да седнете на балкона или терасата, а домашните ви дрехи са неуместни.

Дамските халати с качулка се предлагат в различни цветове, модели и материали. Можете да намерите както по-свободни халати с широки качулки, наподобяващи кимоно, така и класически хавлиени халати, изработени от пухкава материя, които създават дискомфорт. Именно тези по-топли модели са особено популярни сред жените, които са издръжливи на зимата. Те са особено подходящи за носене през студената част на годината. Само си представете. Седите си вкъщи в хола, пиете горещ чай, зад прозореца вали сняг, а вие сте завити от главата до петите в хубав халат с качулка. Не е ли страхотно?

Халат за бременни с качулка и цип

Роблеклото за бременни Meadow е перфектната комбинация от комфорт и стил за бъдещите майки. Изработен от луксозен кадифен материал, този халат предлага меко и успокояващо усещане върху кожата, като подобрява цялостното изживяване при носене. Една от отличителните му черти е свободната кройка, която е специално изработена, за да приляга възможно най-удобно на растящото коремче. Халатът има и удобно закопчаване с цип, което позволява лесни корекции и сигурно носене.

Цена към момента на прегледа: 152,99 лв

Къс сив топъл дамски халат Trendyol Bunny

Искате ли да си вземете нов халат за баня? Това е практична част, която не може да липсва във всеки гардероб. Той ще послужи и като подходящ подарък, ако искате да зарадвате приятел, сестра и т.н. Кой би устоял на такъв халат? Дамският халат “Зайче” от Trendyol привлича погледите с остроумния си дизайн. Сладкият и много удобен халат е изработен от висококачествен, приятен и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Къс дамски розов топъл халат за баня с качулка, изработен от удобен материал

Дамският халат Trendyol Powder Welsoft ще ви спечели от пръв поглед с атрактивния си дизайн. Халатът с къса дължина е изработен от мек и топъл материал. Той има “заешки” детайли. Оборудван е с практична качулка и джоб.

Цена към момента на прегледа: 28,79 лв

Дълъг дамски халат с цип и качулка

Подгответе се да се почувствате удобно в най-удобния халат, който някога ще притежавате! Този дълъг дамски халат с цип е абсолютна основа за домашно облекло, която ще ви осигури топлина и комфорт през цялата зима. Изработен от висококачествен фланелен полар, този халат е мек на допир и се усеща като топла прегръдка. С качулка, която пази главата и ушите ви топли, този халат е идеален за хладните сутрини, когато просто искате да се сгушите на дивана с чаша горещо какао.

Цена към момента на прегледа: 146 лв

Модерен бял къс дамски халат с цип

Модерният бял къс дамски халат с пълен цип е истинска бомба. Изработен от мека хавлиена материя, този халат е създаден, за да осигури максимален комфорт и релаксация. Пришитите джобове са практичен аксесоар, който ще държи най-важните ви вещи под ръка. Пълният цип и качулката добавят още един слой гъвкавост към този халат.

Цена към момента на прегледа: 55 лв