Дамски халат с цип

Дамски халат с цип е съкровище, ако не искате да се занимавате с връзване или закопчаване. Можете да облечете халата с цип, да го закопчаете и да избягате от банята за нула време. Предлага се в много различни цветове, модели и материали. Можете да намерите както дълъг халат с цип, изработен от пухкава материя, така и къс халат, изработен от лек, плавен материал. Това улеснява намирането на най-подходящия за вас.

Дамските халати с цип могат да се носят както през лятото, така и през зимата. Те ще намерят своето място в гардероба на всяка млада и зряла дама. Те са практични във всяко отношение. Те са удобни след гореща вана или душ, както и когато искате да седнете на балкона или терасата в студена вечер. Можете да наметнете халата върху домашните си дрехи или пижама. Можете дори да опаковате халата, за да го вземете със себе си на почивка, където със сигурност ще го използвате край басейна или след спа процедура.

Халат за бременни с качулка и цип

Роблеклото за бременни Meadow е перфектната комбинация от комфорт и стил за бъдещите майки. Изработен от луксозен кадифен материал, този халат предлага меко и успокояващо усещане върху кожата, като подобрява цялостното изживяване при носене. Една от отличителните му черти е свободната кройка, която е специално изработена, за да приляга възможно най-удобно на растящото коремче. Халатът има и удобно закопчаване с цип, което позволява лесни корекции и сигурно носене.

Цена към момента на прегледа: 152,99 лв

Дълъг дамски халат с цип и качулка

Подгответе се да се почувствате удобно в най-удобния халат, който някога ще притежавате! Този дълъг дамски халат с цип е абсолютна основа за домашно облекло, която ще ви осигури топлина и комфорт през цялата зима. Изработен от висококачествен фланелен полар, този халат е мек на допир и се усеща като топла прегръдка. С качулка, която пази главата и ушите ви топли, този халат е идеален за хладните сутрини, когато просто искате да се сгушите на дивана с чаша горещо какао.

Цена към момента на прегледа: 146 лв

Модерен бял къс дамски халат с цип

Модерният бял къс дамски халат с пълен цип е истинска бомба. Изработен от мека хавлиена материя, този халат е създаден, за да осигури максимален комфорт и релаксация. Пришитите джобове са практичен аксесоар, който ще държи най-важните ви вещи под ръка. Пълният цип и качулката добавят още един слой гъвкавост към този халат.

Цена към момента на прегледа: 55 лв