Детска лятна пижама

Искате ли само най-доброто за детето си? След това му купете качествена лятна пижама, с която ще се чувства чудесно дори в най-горещите нощи. Идеалният избор е детска пижама, състояща се от тениска с къс ръкав и къси панталони. Но освен кройката, материалът трябва да е възможно най-проветрив, дишащ, приятен на допир и за тялото и изключително мек. На всички тези критерии отговаря памукът или органичният памук, който е естествен материал, съобразяващ се с чувствителността на детската кожа. Голямото му предимство е, че отлично попива потта.

Не забравяйте обаче, че при избора на детски летни пижами трябва да се ръководите не само от практичността, но и от външния вид. Децата не се интересуват от какъв материал са изработени дрехите им. За тях е важно дали на тениската е отпечатан любимият им филмов герой, животно или приказен герой. Затова изберете летните пижами на децата си, като имате предвид техните вкусове и интереси.

Къса лятна пижама за момчета Spider man

Когато става въпрос за забавно и закачливо спално облекло, късите летни пижами за момчета с мотиви на Човека-паяк са тотален хит! Тези пижами не са само за удобство, те внасят съвсем ново ниво на вълнение във времето за сън, като позволяват на вашето мъниче да се отправи в страната на сънищата, облечено като любимия си супергерой. Представете си радостта, която ще изпита вашето момченце, когато облече пижамата си с Човека-паяк.

Цена към момента на прегледа: 20,24 лв

Къса лятна пижама за момчета с динозавър

Летните нощи могат да бъдат горещи и неприятни, особено за малките деца, които са чувствителни към топлината. Ето защо късите летни пижами за момчета с шарки на динозаври са отличен избор за родителите, които искат децата им да са на хладно и да им е удобно, докато спят. Тя е изработена от приятен мек памук. Перфектната пижама за момчета, които обичат динозаври.

Цена към момента на прегледа: 48,99 лв

Памучна къса пижама за момичета Cornette с принт

Момичешката пижама Seahorse на известната марка Cornette се отличава с удобна кройка и качествен материал. Памучната пижама за момичета е с тениска с къс ръкав и къси панталони. Тениската е украсена с принт.

Цена към момента на прегледа: 36 лв