Детска пижама на Дисни

Вероятно няма дете, което да не познава поне една приказка от филмовото студио Walt Disney Pictures. Някои от най-известните анимационни приказки са “Замръзнало”, “Колите”, “Покемон” и “Мики Маус”. И именно с емблематичните герои от тези детски филми вашето дете може да се запознае в детския комплект пижами. Всъщност в магазините можете да намерите детски пижами на Disney, които залагат на доказани мотиви от приказки.

Те са достъпни както за момчета, така и за момичета на всякаква възраст. Затова те са идеални за подарък за Коледа, рожден ден или просто за забавление и вярваме, че детето ви ще оцени новата пижама с любимия си герой от приказката! Както всяка друга пижама, и тази с мотиви на Disney може да се купи в различни модели – за зимата и за лятото. Долната част може да бъде къс или дълъг панталон, а горната – тениска с къс или дълъг ръкав. Така че от вас зависи коя пижама ще изберете за своите малки палавници.

Детска коледна пижама Мики Маус

В дома настъпва тишина, а блещукащите светлини на величествената коледна елха хвърлят меко сияние в студената зимна нощ. Усещането за вълнение е осезаемо, като осезаем електрически ток, който тече във въздуха. Под елхата лежи чифт детски коледни пижами, яркочервени на фона на тъмнозелените иглички. Но това не е обикновена пижама. Тя е бродирана с неповторимия образ на любимия герой – емблематичния Мики Маус.

Цена към момента на прегледа: 28,49 лв