Детски пижами спални гащеризони

Детските пижами под формата на гащеризони са сред най-практичните и удобни дрехи за дома. Благодарение на лесната си кройка и топлата материя те са идеални за спане през студените нощи, тъй като запазват топлината на децата, дори когато се разкриват в съня си. Въпреки това трябва да избирате най-вече гащеризони, които завършват крачолите и ръкавите с еластична лепенка, за да не се свличат. Това е единственият начин да запазите топлината дори на най-буйното дете, което постоянно се преобръща и мята ръце и крака в съня си.

Детските спални костюми най-често са с цип, закопчалки или копчета отпред. Това улеснява децата да ги поставят сами. Децата предпочитат да ги носят, ако гащеризонът е в ярки цветове, с приказни мотиви или с дизайн на животни. Има и детски гащеризони, които имат качулка, украсена с уши от плат, а цялостният вид на гащеризона наподобява заек, крава или еднорог.

Детски памучен дълъг комбинезон с качулка и картинка

Избирате нощно облекло за детето си? Искате ли да подарите на внучката си практичен мек подарък, който ще я зарадва? Как да осигурите на детето си качествен сън дори през студения сезон? Сигурен залог е да вземете гащеризон. Гащеризонът за момиче в сив меланж с прахово-тъмнокафяв принт се отличава с кройка, материал и дизайн. Гащеризонът е оживен с принт отпред, който ще привлече вниманието на детето.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Памучен спален комплект за момче със светещ принт

Общо казано, за малки момчета джентълмени, които просто трябва да имате. Той предлага много предимства. Детето ще бъде развълнувано от него. Ако търсите качествено и интересно нощно облекло за момчета, заложете на това. Той е чудесен избор и за подарък на син, племенник или внук.

Цена към момента на прегледа: 28 лв