Дълги дамски халати

Халатите за баня са неразделна част от нощното облекло и са популярни заради безбройните си предимства. Първоначално това е била дреха за абсорбиране или задържане на остатъчната влага след баня или душ. Днес тя е модерна, практична и ценена дреха, която можете да носите у дома и на почивка. Той е и незаменим спътник при престой в спа център или дори в болница. Вечни и ефективни са дългите дамски халати, които можете да носите през цялата година.

Дълги дамски халати, изработени от качествени материали в различни модели. Налични са халати за баня с практична качулка или с модерна шал яка, снабдени с джобове. Общото между тях, разбира се, е лесното и просто закопчаване само с колан, с който можете да регулирате обиколката на талията си. Благодарение на това дори в халат можете да бъдете секси и да оставите женствения си силует и чар да изпъкнат. Има и разнообразен избор по отношение на конкретния дизайн, независимо дали става въпрос за елегантен монохромен вариант или за бродерии, които подчертават романтичния стил. Халатите за баня са идеалният избор за след баня, както и за затопляне и релаксация. Модерно и ефективно облекло. И романтичната душа, и прагматичната жена ще намерят своя модел. Основата е ценен материал, който абсорбира достатъчно влага, затопля и е нежен към кожата.

Дълъг дамски халат с цип и качулка

Подгответе се да се почувствате удобно в най-удобния халат, който някога ще притежавате! Този дълъг дамски халат с цип е абсолютна основа за домашно облекло, която ще ви осигури топлина и комфорт през цялата зима. Изработен от висококачествен фланелен полар, този халат е мек на допир и се усеща като топла прегръдка. С качулка, която пази главата и ушите ви топли, този халат е идеален за хладните сутрини, когато просто искате да се сгушите на дивана с чаша горещо какао.

Цена към момента на прегледа: 146 лв

Розов дамски халат от приятен хавлиен материал

Дългият дамски халат DKaren Eliza може да зарадва всяка жена или момиче. Нейният необикновен външен вид и приятен дизайн я правят приятна и прилична вещ, която може да се носи както у дома, така и при посещение на басейн, спа център или сауни.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Луксозен дамски памучен халат за баня с кърпа и кърпа за баня

Луксозният дамски халат QUEEN е изработен от 100% пениран памук с антибактериална обработка. Всяка взискателна жена ще оцени практичната му кройка, т.е. дългите ръкави, яката с шал и възможността за закопчаване на халата. Той е изключително удобен за носене.

Цена към момента на прегледа: 347 лв