Евтини детски пижами

Подобно на всяка друга дреха, детските пижами могат да се намерят евтино и удобно. Дори не е задължително да са на разпродажба или в продажба. Понякога детските пижами са просто достатъчно евтини сами по себе си. Можете да ги изберете в различни цветове, модели и материали. Така че можете лесно да изберете подходящия за детето си. Пижамите с дълъг ръкав и крачоли, изработени от по-топли материали, са подходящи за зимата, докато през лятото синът или дъщеря ви ще оцени късите пижами и ризите с къс ръкав.

Разбира се, има и весели цветове и мотиви от детски приказки. За по-големите деца можете да изберете детски пижами в неутрални цветове, с надписи или картинки на животни, коли или герои от екшън филми. В такава пижама детето ви със сигурност ще се чувства удобно, приятно и почти като възрастен. Той ще очаква с нетърпение да ги облече и да се приготви за лягане.

Детска дълга пижама за момичета Disney от органичен памук

Красива пижама с голяма щампа на северни елени отпред на ризата и цялостна щампа на панталона. Еластичните подгъви и материалът от органичен памук са много удобни за носене. Незаменима част за времето, прекарано у дома през зимата.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Синя детска пижама Marvel Капитан Америка

Слушайте, любители на пижамите! Ако ви липсва известна супергеройска атмосфера преди лягане, трябва да си вземете (или децата си) чифт сини детски пижами с участието на Капитан Америка на Marvel. Да, точно така! Вашите малчугани вече могат да подремнат със стил, облечени в звездно спално облекло, което отдава почит на самия първи Отмъстител. Забавно е да си представите сцената преди лягане. Вашият малък обучаващ се супергерой се съпротивлява да заспи. “Но не съм уморен,” казва той, търкайки очи, докато се прозява. Вие отговаряте с веща усмивка и изваждате тайното си оръжие – синята пижама на Капитан Америка.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Памучна дълга пижама с принт – 2 броя в пакет

Комплектът от 2 детски пижами е изработен от висококачествен и удобен памук. Пижамите са с дълги ръкави и дълги крачоли. Панталоните са проектирани с еластична талия. Пижамата е оживена с принт и надпис.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Детска коледна пижама Мики Маус

В дома настъпва тишина, а блещукащите светлини на величествената коледна елха хвърлят меко сияние в студената зимна нощ. Усещането за вълнение е осезаемо, като осезаем електрически ток, който тече във въздуха. Под елхата лежи чифт детски коледни пижами, яркочервени на фона на тъмнозелените иглички. Но това не е обикновена пижама. Тя е бродирана с неповторимия образ на любимия герой – емблематичния Мики Маус.

Цена към момента на прегледа: 28,49 лв

Къса лятна пижама за момчета Spider man

Когато става въпрос за забавно и закачливо спално облекло, късите летни пижами за момчета с мотиви на Човека-паяк са тотален хит! Тези пижами не са само за удобство, те внасят съвсем ново ниво на вълнение във времето за сън, като позволяват на вашето мъниче да се отправи в страната на сънищата, облечено като любимия си супергерой. Представете си радостта, която ще изпита вашето момченце, когато облече пижамата си с Човека-паяк.

Цена към момента на прегледа: 20,24 лв

Памучен спален комплект за момче със светещ принт

Общо казано, за малки момчета джентълмени, които просто трябва да имате. Той предлага много предимства. Детето ще бъде развълнувано от него. Ако търсите качествено и интересно нощно облекло за момчета, заложете на това. Той е чудесен избор и за подарък на син, племенник или внук.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерна детска пижама Taro с дълги ръкави и крачоли

Атрактивна пижама с необичаен принт и шарка. Ризата е с дълги ръкави, а панталонът също е с дълги крачоли. Освен това имат еластична талия. Приятната памучна материя осигурява комфорт и не дразни кожата.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Памучна къса пижама за момичета Cornette с принт

Момичешката пижама Seahorse на известната марка Cornette се отличава с удобна кройка и качествен материал. Памучната пижама за момичета е с тениска с къс ръкав и къси панталони. Тениската е украсена с принт.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Момчешка пижама с дълго качество и весела картинка

Как по-лесно да облечете бебето? По правило не е задължително това да е борба и съблазнителна борба. Достатъчно е просто да се сдобиете с подходящия елемент, който ще привлече вниманието на детето и ще се хареса на родителите както от практическа, така и от функционална гледна точка.

Цена към момента на прегледа: 49 лв