Елегантна дамска пижама

Никога не е зле да имате поне един елегантен чифт дамски пижами в гардероба си у дома. Ще се изненадате колко пъти ще посягате към него с удоволствие. Дамската пижама от сатен, памук, вискоза или фланела в елегантен стил ще изрази красиво вашата женственост и чувственост. Ако изберете правилния размер и кройка на горната и долната част, ще се чувствате изключително удобно в пижамата си във всяка ситуация.

Елегантните дамски пижами също са чудесен подарък не само за Коледа, но и за годишнина или Свети Валентин. Къса или дълга пижама, украсена с дантела или фин десен, ще направи всяка дама щастлива. Асортиментът от дамски пижами е наистина разнообразен, така че е лесно да се избере за всеки. Предлагат се дори пижами с големи размери и различен дизайн. Можете да си купите както лятна версия на елегантна пижама, състояща се от къси панталони и потник, така и по-топъл тип за зимните дни, когато дамската пижама обикновено се състои от панталони с дълги крачоли и тениска с ръкави.

Дамски панталони за пижама с дължина 3/4

Приемате ли комфорта? Искате ли да се чувствате привлекателни и приятни дори под завивката? Предпочитате ли оригиналността? Избирате ли удобно нощно облекло? Панталонът за пижама с удобна дължина ¾ е изработен от висококачествен, комфортен материал. Дамските панталони за пижама са с модерен десен на райета в цветова комбинация от каки и корал. Подходящи са за жени на всякаква възраст и с всякакъв тип тяло. Подходящ за всяко тяло. Прилягащи на фигурата.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Луксозна дамска памучна пижама с надпис Merry Christmas

Луксозната дамска пижама с надпис Merry Christmas е изработена от висококачествен и удобен памук. Горнището е проектирано с дълги ръкави. Долната част се състои от къси панталонки в кариран десен. Атрактивен модел, в който ще си почивате и ще спите комфортно.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Луксозен дамски плюшен комбинезон Panda бяло-червен

Приемате ли комфорта? Наслаждавате ли се на качествени неща? Искате ли да сте стилни дори под одеялото? Търсите ли подходящо нощно облекло за студените дни? Тогава този красив спален костюм ще ви допадне. Дамският спален костюм “Панда” привлича погледа от пръв поглед както с кройката, така и с щампата. Той се отличава с качествения си материал и практичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Пижама с коралово палто за жени – идеален подарък за баба

Ах, радостта от даването! А какъв по-перфектен подарък за баба от комплект дамска пижама с коралово палто! Представете си това: великолепен, ефирен и лек пижамен комплект, украсен с очарователен принт на звезди. Това не е просто обикновена пижама; това е изявление, свидетелство за вечния стил и елегантност на баба. Горната част е с права кройка, проектирана с женствено деколте, което придава допълнителен блясък на цялостната визия. Контрастното деколте и предният подгъв създават атрактивна визуална динамика, която със сигурност ще привлече комплименти.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Дамска луксозна дълга пижама от полар с принт

Пижамата от полар е изключително топла и приятна на допир. Тениска с щампа на точки. Кръгло деколте. Дълги ръкави. Прав подгъв. Панталон за пижама с еластична талия. Права кройка. Шевове. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Удобни пижамени панталони Blancheporte с флорален принт

Създайте пижамата на мечтите си и започнете с пижамен панталон с флорален принт. Панталони в удобна актуална кройка. Ексклузивен принт на Blancheporte. Еластична талия с контрастна панделка. Прави крачоли. Стандарт 100 според Oeko-Tex (№ CQ 1216/3). Този знак идентифицира текстилни продукти, които са били подложени на лабораторни тестове за широк спектър от вредни вещества и продуктът е безопасен над действащите стандарти. Може да се пере в пералня.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Евтини черни дамски пижамени шорти

Когато става въпрос за комфорт, нищо не може да се сравни с удобен чифт пижамени шорти. И ако търсите нещо, което е не само удобно, но и стилно, то тези евтини черни дамски къси панталони за сън са просто перфектни. Изработени от най-мекия материал от памучно жарсе, тези къси панталони ще ви накарат да се почувствате като на облак. Дишащата материя ще ви гарантира прохлада и комфорт през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 6,90 лв

Дамски дълъг плюшен спални гащеризони с качулка и джоб тип кенгуру

Дамският гащеризон е изработен от висококачествен и топъл материал. Той има практична качулка и преден джоб тип “кенгуру”. Проектиран е със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 20,69 лв

Дамска пижама от луксозна вискоза с принт

Дамската пижама Trendyol е изработена от висококачествена, удобна и ефирна вискоза. Горнището е с презрамки и набрашнен подгъв. Долната част е проектирана с дълги панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 39,09 лв

Дамски памучни панталони за пижама на райета

Панталонът за пижама за жени от памук в модерен и непреходен десен на райета ще ви осигури комфорт и качествен сън. Панталоните със свободна кройка са с удобен еластичен колан. Ефектът се подсилва от памучната материя.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамска памучна пижама с атрактивен принт

Искате ли да спите комфортно и приятно? Обичате ли комфорта и оригиналността? Харесвате ли качествените елементи в гардероба си? Как да се чувствате добре не само под одеялото, но и вечер след душ или вана пред телевизора? Вземете си тази красива риза за пижама. Можете да избирате от 2 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Луксозна дамска пижама от сатен с модерен модел

Сатенената дамска пижама на точки е луксозен елемент. Горнището се състои от яке с дълъг ръкав, яка на врата, закопчалка и колан. Долната част е проектирана с панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Памучна къса пижама със съблазнителен дизайн

Как да си осигурите добър сън през нощта? Как да се наспите добре не само през лятото, когато не можете да избягате от тропическото време? Как да бъдете в дори в нощно облекло? Предлагаме ви дамски пижами с модерна кройка и качествен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамска памучна пижама Infante с атрактивен дизайн

Атрактивна дамска пижама, изработена от приятен памук. Тениската е с ръкави с дължина 3/4, а на гърдите се откроява надписът Princess. Комплектът включва къси панталонки с шарка на райета. Около талията има ластик, както и сатенена панделка.