Класическа мъжка пижама

Модерни мъжки дълги панталони за пижама, изработени от удобен памучен материал

Джентълмени, как се наспивате добре? Необходима е качествена пижама. Дами, ако искате да зарадвате колегата си с хубав и практичен мек подарък, то непременно вземете тази мъжка пижама. Тя е подходяща не само за добър сън. Мъжката пижама Bound е модерна, удобна, висококачествена. Мъжката памучна пижама е много удобна за тялото и нежна към кожата. Памукът е перфектен избор за нощно облекло и поради функционалните си свойства.

Цена към момента на прегледа: 53,39 лв

Мъжка хавлиена пижама подарък за дядо

Мъжката хавлиена пижама е отличен подарък за дядо. Изработени от най-качествения материал, тези пижами предлагат едновременно комфорт и издръжливост, така че ще останат основна част от гардероба на дядо за много години напред. Комплектът включва яке за пижама, което е със стилно V-образно деколте. Това не е обикновена тениска, тя е проектирана с внимание към детайла и има фин принт в долната част, който придава елегантност на цялостния вид.

Луксозна мъжка дълга спортна пижама Fila от удобен памук

Мъжка памучна пижама FILA Bridger със спортен дизайн. Тениската с дълъг ръкав е украсена с логото на марката отпред, а дългите панталони са с широк мек еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 79,79 лв

Мъжка къса памучна пижама с модерен принт

Джентълмени, имате ли нужда да допълните гардероба си с качествено нощно облекло? Дами, искате ли да зарадвате скъпата си половинка с хубав мек подарък? Тогава тази пижама е очевиден избор. Това е гаранция за успех и гаранция за максимално удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 64 лв