Комбинезон за спане

Пижамените гащеризони са забавни, весели и изключително удобни! Те са за всички. Единственото, което има значение, е дали ще се осмелите да ги носите. Но ако го направите, те ще ви се отблагодарят с усещане за топлина и комфорт. Гащеризонът от памук и плюш също е напълно дишащ и мек на допир. И децата, и възрастните могат да носят гащеризони като пижами. Техните забавни дизайни ще направят деня ви по-приятен и ще ви усмихнат.

Сред най-забавните са гащеризоните с животни, които ще развеселят всеки малък палавник и ще го превърнат в сладко животно. Направете го тигър, мечка или еднорог! Можете да си вземете същото облекло. Някои пижамени гащеризони се продават дори в комплект за бебето и майката. Но, разбира се, можете да си вземете и забавен гащеризон с приятел. Те са идеални за студените зимни вечери, когато трябва да се сгушите и да ви е топло. Заедно с чаша горещ чай вечерта ви ще се превърне във вълшебна нощ като от детството ви.

Луксозен дамски плюшен комбинезон Panda бяло-червен

Приемате ли комфорта? Наслаждавате ли се на качествени неща? Искате ли да сте стилни дори под одеялото? Търсите ли подходящо нощно облекло за студените дни? Тогава този красив спален костюм ще ви допадне. Дамският спален костюм “Панда” привлича погледа от пръв поглед както с кройката, така и с щампата. Той се отличава с качествения си материал и практичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Детски памучен дълъг комбинезон с качулка и картинка

Избирате нощно облекло за детето си? Искате ли да подарите на внучката си практичен мек подарък, който ще я зарадва? Как да осигурите на детето си качествен сън дори през студения сезон? Сигурен залог е да вземете гащеризон. Гащеризонът за момиче в сив меланж с прахово-тъмнокафяв принт се отличава с кройка, материал и дизайн. Гащеризонът е оживен с принт отпред, който ще привлече вниманието на детето.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Коледен мъжки спален костюм

Готови ли сте да се потопите в празничния дух с уютно и удобно мъжко коледно спално бельо? Украсен със симпатични коледни мотиви, този син спален костюм е идеален за празничния сезон. Дългите ръкави и дългите крачоли осигуряват достатъчно топлина и покритие за студените зимни нощи. Ще обичате да се сгушвате в този спален костюм, докато отпивате горещо какао и гледате любимите си празнични филми.

Топъл дамски микро плюшен спален костюм бежово мече с качулка

Топлият дамски спален костюм от микрофлийс в бежово с качулка е най-удобното облекло за студените дни. Този гащеризон Sally е изработен от мек микрофлийс, който ви обгръща в мека и топла прегръдка. Плюшената материя е невероятно мека на допир, което го прави идеален спътник за излежаване у дома в леглото. Гащеризонът разполага с качулка, която добавя допълнителен слой уютен комфорт и топлина, което е особено удобно в хладните вечери или след баня.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Бял мек дамски гащеризон за спане

Великолепно бяло меко дамско спално бельо – дреха, която е толкова божествена, че си има собствено обещание. В добри и лоши времена, в болест и здраве… ще се окажете заобиколени от тази пухкава. Това не е просто някакво плюшено изделие, това е облекло за утеха, облекло за горещ шоколад в зимна нощ. Той е мек като облак и по-примамлив от легнало легло в неделя сутрин.

Цена към момента на прегледа: 146 лв

Дамски дълъг плюшен спални гащеризони с качулка и джоб тип кенгуру

Дамският гащеризон е изработен от висококачествен и топъл материал. Той има практична качулка и преден джоб тип “кенгуру”. Проектиран е със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 20,69 лв

Дълъг дамски спален костюм, изработен от удобен материал

Дами, повярвайте ми, това е неустоимо. Всеки може да попадне под магията му. Идеалният спътник не само под одеялото. Той е просто перфектен, ще ви прави компания не само през нощта.

Цена към момента на прегледа: 51 лв