Космат халат за баня

Къс сив топъл дамски халат Trendyol Bunny

Искате ли да си вземете нов халат за баня? Това е практична част, която не може да липсва във всеки гардероб. Той ще послужи и като подходящ подарък, ако искате да зарадвате приятел, сестра и т.н. Кой би устоял на такъв халат? Дамският халат “Зайче” от Trendyol привлича погледите с остроумния си дизайн. Сладкият и много удобен халат е изработен от висококачествен, приятен и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Къс дамски розов топъл халат за баня с качулка, изработен от удобен материал

Дамският халат Trendyol Powder Welsoft ще ви спечели от пръв поглед с атрактивния си дизайн. Халатът с къса дължина е изработен от мек и топъл материал. Той има “заешки” детайли. Оборудван е с практична качулка и джоб.

Цена към момента на прегледа: 28,79 лв

Розов дамски халат от приятен хавлиен материал

Дългият дамски халат DKaren Eliza може да зарадва всяка жена или момиче. Нейният необикновен външен вид и приятен дизайн я правят приятна и прилична вещ, която може да се носи както у дома, така и при посещение на басейн, спа център или сауни.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Мъжки светлокафяв топъл къс халат с яка с шал

Джентълмени, липсва ли ви качествено и най-вече много практично оборудване? Знаете ли? Какво ще кажете за този халат за баня? Това не е просто средство за след къпане. Повярвайте ми, ще го оцените през цялата година, а не само у дома.

Цена към момента на прегледа: 108 лв