Мъжка дълга пижама

Дори господата заслужават удобна и прилична дълга пижама, която ще направи заспиването лесно. Актуалната гама от мъжки пижами е наистина богата, така че всеки може лесно да избере. Предпочитате ли пижамата си с риза, потник или тениска? А обичате ли да носите дълги панталони с ластик или шнур? Възможностите са наистина безброй, което ви дава възможност да изберете точно тази мъжка пижама, която ви подхожда най-добре.

Освен това материалът е от голямо значение. Правилната мъжка пижама трябва да е приятна на допир, удобна и достатъчно абсорбираща. Идеалният вариант е 100% памук, който напълно отговаря на тези изисквания. В комбинация със свободна кройка той създава идеалните условия за дълбок сън. Що се отнася до външния вид и дизайна, също има от какво да избирате. Можете да избирате от класически цветове като синьо, сиво или черно, както и от по-цветни нюанси. Популярни са също карираните или раираните десени, които просто принадлежат на мъжките пижами.

Модерна дълга мъжка пижама от висококачествена памучна материя

Джентълмени, има ли нужда гардеробът ви от промяна на нощното облекло? Пижамите с дълъг ръкав и панталоните ли са вашият приоритет? Дами, избирате ли подарък? Искате ли да подарите хубав и практичен мек подарък? Мъжки пижами Марката е изработена от естествен материал. Памучните пижами са удобни за тялото, нежни към кожата и в същото време се отличават с функционалните си свойства.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Модерни мъжки дълги панталони за пижама, изработени от удобен памучен материал

Джентълмени, как се наспивате добре? Необходима е качествена пижама. Дами, ако искате да зарадвате колегата си с хубав и практичен мек подарък, то непременно вземете тази мъжка пижама. Тя е подходяща не само за добър сън. Мъжката пижама Bound е модерна, удобна, висококачествена. Мъжката памучна пижама е много удобна за тялото и нежна към кожата. Памукът е перфектен избор за нощно облекло и поради функционалните си свойства.

Цена към момента на прегледа: 53,39 лв

Коледен мъжки спален костюм

Готови ли сте да се потопите в празничния дух с уютно и удобно мъжко коледно спално бельо? Украсен със симпатични коледни мотиви, този син спален костюм е идеален за празничния сезон. Дългите ръкави и дългите крачоли осигуряват достатъчно топлина и покритие за студените зимни нощи. Ще обичате да се сгушвате в този спален костюм, докато отпивате горещо какао и гледате любимите си празнични филми.

Мъжка хавлиена пижама подарък за дядо

Мъжката хавлиена пижама е отличен подарък за дядо. Изработени от най-качествения материал, тези пижами предлагат едновременно комфорт и издръжливост, така че ще останат основна част от гардероба на дядо за много години напред. Комплектът включва яке за пижама, което е със стилно V-образно деколте. Това не е обикновена тениска, тя е проектирана с внимание към детайла и има фин принт в долната част, който придава елегантност на цялостния вид.

Луксозна мъжка дълга спортна пижама Fila от удобен памук

Мъжка памучна пижама FILA Bridger със спортен дизайн. Тениската с дълъг ръкав е украсена с логото на марката отпред, а дългите панталони са с широк мек еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 79,79 лв

Двуцветна кадифена мъжка пижама с дълъг ръкав

Когато започнат хладните есенни дни, през нощта не става твърде топло. Доброто одеяло ще ви стопли, както и подходящата пижама. Във всеки случай чудесен избор е тази мъжка кадифена пижама в два цвята пижама с дълъг ръкав от Blancheporte. Приятната, но удобна кройка върви ръка за ръка с атрактивния дизайн.