Мъжки халати за спа

Удобен мъжки халат от микроплюш в синьо с качулка

Перфектното облекло за излежаване през почивните дни – мъжки халат MEN-A Bruce! Изработен от най-мекия син микрофлийс, този удобен мъжки халат е идеалният начин да се отпуснете със стил. С качулка, която ви осигурява допълнителен комфорт, и джобове отстрани, в които да съхранявате телефона или дистанционното си, няма да искате да свалите този халат.

Цена към момента на прегледа: 84,69 лв

Мъжки светлокафяв топъл къс халат с яка с шал

Джентълмени, липсва ли ви качествено и най-вече много практично оборудване? Знаете ли? Какво ще кажете за този халат за баня? Това не е просто средство за след къпане. Повярвайте ми, ще го оцените през цялата година, а не само у дома.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Мъжки халат с яка Fantasy Erik в светло сиво

Мъжете също имат право да се поглезят, да се отдадат на известна доза релаксация, комфорт и удобство. Приятно топлият и много приличен мъжки халат Erik от чешката марка Fantasy ще ви помогне да усъвършенствате всяка почивка. Елегантният му дизайн с яка и връзка на талията идеално кореспондира със светлосивия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Луксозен мъжки халат за баня, изработен от приятен топъл материал

Практична вещ, която всеки съвременен мъж ще оцени. Ако искате да заложите на качеството, заложете на този модел. По същия начин, дами, ако избирате халат за баня като подходящ подарък за своя колега, вярвайте, че ще успеете с този.

Цена към момента на прегледа: 189 лв