Нощници за момичета

Всяко момиче на определена възраст иска да прилича на принцесите от приказките, доколкото е възможно, и си ляга в нощничките си. Затова подарете на момиченцето си красива нощница с принцеса, с която ще заспи. Нощните рокли за малки принцеси могат да бъдат по-къси или по-дълги и да имат накъсан подгъв. Това прави нощницата да изглежда наистина празнична и като от приказка.

За по-големите момичета, които искат да приличат повече на майките си или да имат за модел на подражание филмов герой, има нощници с различни момичешки и животински мотиви. Освен това нощниците за по-големи момичета обикновено са с къси ръкави или с кройка на горнище и с прав подгъв без украшения. Опростената кройка обаче се компенсира напълно от ярките цветове, които изобилстват върху нощниците. Можете да си купите и тениски със същия дизайн за момичета и майки.

Розова нощница Calvin Klein за момичета с тънки презрамки

Нощната риза за момичета на Calvin Klein ще зарадва всяко малко момиченце. Нощницата е с тесни презрамки и фин принт на марката отпред. Костюмчето е с удобна кройка. Тя осигурява комфорт за почивка и сън.

Цена към момента на прегледа: 47 лв