Нощници от Astratex

Удобна нощница за кърмене не само за родилната зала

Нощница за кърмачки Livia е перфектната комбинация от комфорт и елегантност. Изработена от най-меката памучна материя, тази мека нощница се слива лесно с тялото и е идеалният избор за спокоен нощен сън. Нощната риза Livia е проектирана и за удобство по време на нощно хранене. Благодарение на практичното закопчаване можете лесно и дискретно да нахраните бебето си, без да се налага да правите нещо сложно.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Памук кърмене нощница с дантела за майчинство

Радостна съм да ви представя нощницата за кърмачки Kira! Тази памучна нощница е олицетворение на красотата и комфорта, затова е създадена за всички нови майки. Деликатните дантелени детайли й придават елегантност, а меката памучна материя осигурява максимален комфорт през цялата нощ. Това, което отличава тази нощница за кърмачки, обаче, е нейната функционалност. Създадена специално с мисъл за кърменето, тя разполага с бърз и лесен достъп до гърдите за нощно кърмене.

Цена към момента на прегледа: 109,59 лв

Луксозна дамска нощница, изработена от удобна вискоза

Дайте си лукса на комфортния сън с невероятната нощница Dietro! Това елегантно изделие е изработено от чудесно мека и удобна вискоза и е задължително допълнение към нощния гардероб на всяка жена. Еластичната материя нежно ще обгърне тялото ви и ще ви осигури необезпокояван сън като никой друг! Това не е обикновена нощница; тя е олицетворение на комфорта и изтънчеността в едно. Дизайнът на нощницата Dietro е наистина неповторим.

Цена към момента на прегледа: 62,99 лв

Крем майчинство кърмене нощница Teyli Анна

Представяме ви кремообразната нощница за бременни и кърмачки на Teyli Anna – перфектната комбинация от комфорт и стил за всички красиви бъдещи и нови майки. Тази нощница е създадена с мисъл за вашия комфорт и нуждата от лесен достъп до кърмене. Изработена от мека, дишаща вискоза, тя нежно ще гали кожата ви и ще ви осигури максимално уютно усещане. Материалът е толкова мек и гладък, че се усеща като втора кожа, осигурявайки ви комфортен сън и релаксиращи часове на излежаване. Не само удобство, тази нощница за кърмачки по майчинство ще се погрижи и за коефициента ви на стил.

Цена към момента на прегледа: 49,49 лв

Дамска нощница от сатен с модерен флорален десен

Чиза на Лорен от плавен сатен. Отдайте се на мекото му докосване. Дамската риза за сън с модерен флорален десен е с тесни презрамки и V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Дамска нощница Patricia от 100% памук за комфорт на пълните фигури

Дамска нощница с доказана кройка, която подхожда на всеки, това е нощното облекло Patricia. Тази класическа блуза със свеж дизайн ще се впише лесно в гардероба ви и ще стане естествена част от него. Благодарение на материала от 100% памук ще ви харесва да го носите в горещите летни вечери и през есента.

Луксозна къса сатенена поличка с дантела на гърба

Нощна риза Escora от розов сатен. Очарователната комбинация от комфорт и елегантност е подчертана от чувствената дантела на гърба на модела. Облечете се в съблазнителност.

Цена към момента на прегледа: 32,00 лв

Сатенена нощница с дантелено деколте

Искате ли мека нощница, която да ви привлича, но същевременно да можете да я носите всеки ден, за да спите? Ако е така, ще оцените съблазнителния, но сдържан характер на тази нощна рокля Годишнина в ласкателен дизайн и две цветови разновидности. Костюмът е едноцветен, мек на допир и красив за гледане.