Пижама от една част

Луксозен дамски плюшен комбинезон Panda бяло-червен

Приемате ли комфорта? Наслаждавате ли се на качествени неща? Искате ли да сте стилни дори под одеялото? Търсите ли подходящо нощно облекло за студените дни? Тогава този красив спален костюм ще ви допадне. Дамският спален костюм “Панда” привлича погледа от пръв поглед както с кройката, така и с щампата. Той се отличава с качествения си материал и практичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Детски памучен дълъг комбинезон с качулка и картинка

Избирате нощно облекло за детето си? Искате ли да подарите на внучката си практичен мек подарък, който ще я зарадва? Как да осигурите на детето си качествен сън дори през студения сезон? Сигурен залог е да вземете гащеризон. Гащеризонът за момиче в сив меланж с прахово-тъмнокафяв принт се отличава с кройка, материал и дизайн. Гащеризонът е оживен с принт отпред, който ще привлече вниманието на детето.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Удобни мъжки памучни пижамени шорти MEN-A

Джентълмени, уморени ли сте да се мятате и въртите в съня си? Случва ли ви се постоянно да нагласяте долните части на пижамата си, за да ви е удобно? Не се притеснявайте, защото експертите на Astratex имат решение за вас – пижамени шорти MEN-A. Тези удобни къси панталони за сън са изработени от меко памучно трико и предлагат свободна кройка, която осигурява пълен комфорт през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Коледен мъжки спален костюм

Готови ли сте да се потопите в празничния дух с уютно и удобно мъжко коледно спално бельо? Украсен със симпатични коледни мотиви, този син спален костюм е идеален за празничния сезон. Дългите ръкави и дългите крачоли осигуряват достатъчно топлина и покритие за студените зимни нощи. Ще обичате да се сгушвате в този спален костюм, докато отпивате горещо какао и гледате любимите си празнични филми.

Евтини черни дамски пижамени шорти

Когато става въпрос за комфорт, нищо не може да се сравни с удобен чифт пижамени шорти. И ако търсите нещо, което е не само удобно, но и стилно, то тези евтини черни дамски къси панталони за сън са просто перфектни. Изработени от най-мекия материал от памучно жарсе, тези къси панталони ще ви накарат да се почувствате като на облак. Дишащата материя ще ви гарантира прохлада и комфорт през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 6,90 лв

Дамски дълъг плюшен спални гащеризони с качулка и джоб тип кенгуру

Дамският гащеризон е изработен от висококачествен и топъл материал. Той има практична качулка и преден джоб тип “кенгуру”. Проектиран е със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 20,69 лв

Памучен спален комплект за момче със светещ принт

Общо казано, за малки момчета джентълмени, които просто трябва да имате. Той предлага много предимства. Детето ще бъде развълнувано от него. Ако търсите качествено и интересно нощно облекло за момчета, заложете на това. Той е чудесен избор и за подарък на син, племенник или внук.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дълъг дамски спален костюм, изработен от удобен материал

Дами, повярвайте ми, това е неустоимо. Всеки може да попадне под магията му. Идеалният спътник не само под одеялото. Той е просто перфектен, ще ви прави компания не само през нощта.

Цена към момента на прегледа: 51 лв