Пижама с копчета

Ретро раирана дамска пижама с къс ръкав

Да се върнем назад във времето? Във времето на елегантност, простота и неоспорим чар. Не говорим за рокли в стил “флапер” или панталони в стил “дискотека” – не, говорим за скромната, но емблематична дамска пижама на ретро райета с къси ръкави. Но това не са просто някакви пижами, а червено и бяло – цветовете на страстта и чистотата, преплетени в дизайнерски танц, който може да накара дори най-прозаичната рутина преди лягане да изглежда като винтидж модно ревю.

Цена към момента на прегледа: 43,49 лв

Луксозна дамска пижама от сатен с модерен модел

Сатенената дамска пижама на точки е луксозен елемент. Горнището се състои от яке с дълъг ръкав, яка на врата, закопчалка и колан. Долната част е проектирана с панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Дълъг дамски спален костюм, изработен от удобен материал

Дами, повярвайте ми, това е неустоимо. Всеки може да попадне под магията му. Идеалният спътник не само под одеялото. Той е просто перфектен, ще ви прави компания не само през нощта.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Момчешка пижама с дълго качество и весела картинка

Как по-лесно да облечете бебето? По правило не е задължително това да е борба и съблазнителна борба. Достатъчно е просто да се сдобиете с подходящия елемент, който ще привлече вниманието на детето и ще се хареса на родителите както от практическа, така и от функционална гледна точка.

Цена към момента на прегледа: 49 лв