Пижами в действие

Ретро раирана дамска пижама с къс ръкав

Да се върнем назад във времето? Във времето на елегантност, простота и неоспорим чар. Не говорим за рокли в стил “флапер” или панталони в стил “дискотека” – не, говорим за скромната, но емблематична дамска пижама на ретро райета с къси ръкави. Но това не са просто някакви пижами, а червено и бяло – цветовете на страстта и чистотата, преплетени в дизайнерски танц, който може да накара дори най-прозаичната рутина преди лягане да изглежда като винтидж модно ревю.

Цена към момента на прегледа: 43,49 лв

Пижама с коралово палто за жени – идеален подарък за баба

Ах, радостта от даването! А какъв по-перфектен подарък за баба от комплект дамска пижама с коралово палто! Представете си това: великолепен, ефирен и лек пижамен комплект, украсен с очарователен принт на звезди. Това не е просто обикновена пижама; това е изявление, свидетелство за вечния стил и елегантност на баба. Горната част е с права кройка, проектирана с женствено деколте, което придава допълнителен блясък на цялостната визия. Контрастното деколте и предният подгъв създават атрактивна визуална динамика, която със сигурност ще привлече комплименти.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Синя детска пижама Marvel Капитан Америка

Слушайте, любители на пижамите! Ако ви липсва известна супергеройска атмосфера преди лягане, трябва да си вземете (или децата си) чифт сини детски пижами с участието на Капитан Америка на Marvel. Да, точно така! Вашите малчугани вече могат да подремнат със стил, облечени в звездно спално облекло, което отдава почит на самия първи Отмъстител. Забавно е да си представите сцената преди лягане. Вашият малък обучаващ се супергерой се съпротивлява да заспи. “Но не съм уморен,” казва той, търкайки очи, докато се прозява. Вие отговаряте с веща усмивка и изваждате тайното си оръжие – синята пижама на Капитан Америка.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дамска луксозна дълга пижама от полар с принт

Пижамата от полар е изключително топла и приятна на допир. Тениска с щампа на точки. Кръгло деколте. Дълги ръкави. Прав подгъв. Панталон за пижама с еластична талия. Права кройка. Шевове. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Лятна мъжка пижама с къси панталони Lee Cooper

Лятото е идеалното време да се отпуснете в удобни дрехи, а какво по-удобно от мъжката пижама на Lee Cooper? Тези пижами са с тениска с къс ръкав и къси панталони, което ги прави идеални за по-топлото време. Удобната кройка на пижамата гарантира, че ще спите добре и ще се събуждате освежени.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Детска коледна пижама Мики Маус

В дома настъпва тишина, а блещукащите светлини на величествената коледна елха хвърлят меко сияние в студената зимна нощ. Усещането за вълнение е осезаемо, като осезаем електрически ток, който тече във въздуха. Под елхата лежи чифт детски коледни пижами, яркочервени на фона на тъмнозелените иглички. Но това не е обикновена пижама. Тя е бродирана с неповторимия образ на любимия герой – емблематичния Мики Маус.

Цена към момента на прегледа: 28,49 лв

Къса лятна пижама за момчета Spider man

Когато става въпрос за забавно и закачливо спално облекло, късите летни пижами за момчета с мотиви на Човека-паяк са тотален хит! Тези пижами не са само за удобство, те внасят съвсем ново ниво на вълнение във времето за сън, като позволяват на вашето мъниче да се отправи в страната на сънищата, облечено като любимия си супергерой. Представете си радостта, която ще изпита вашето момченце, когато облече пижамата си с Човека-паяк.

Цена към момента на прегледа: 20,24 лв

Евтини черни дамски пижамени шорти

Когато става въпрос за комфорт, нищо не може да се сравни с удобен чифт пижамени шорти. И ако търсите нещо, което е не само удобно, но и стилно, то тези евтини черни дамски къси панталони за сън са просто перфектни. Изработени от най-мекия материал от памучно жарсе, тези къси панталони ще ви накарат да се почувствате като на облак. Дишащата материя ще ви гарантира прохлада и комфорт през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 6,90 лв

Дамска пижама от луксозна вискоза с принт

Дамската пижама Trendyol е изработена от висококачествена, удобна и ефирна вискоза. Горнището е с презрамки и набрашнен подгъв. Долната част е проектирана с дълги панталони с дълги крачоли.

Цена към момента на прегледа: 39,09 лв

Мъжка къса памучна пижама с модерен принт

Джентълмени, имате ли нужда да допълните гардероба си с качествено нощно облекло? Дами, искате ли да зарадвате скъпата си половинка с хубав мек подарък? Тогава тази пижама е очевиден избор. Това е гаранция за успех и гаранция за максимално удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Къса удобна мъжка пижама с модерен дизайн

Гъвкавостта и мекотата на материала жарсе са съчетани в късите пижамени панталони. Мотив на райета и дърво. Тениската е с кръгло деколте, печат отпред. Къси ръкави. Къси панталони с еластична талия. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Къси пижамени панталони с удобна кройка и вечен модел

Привличате ли удобни, но привлекателни модели? Искате ли оригинално нощно облекло? Търсите ли пижама за празник? Търсите ли подходящо облекло за спане през лятото? Харесва ли ви късата версия на пижамата? Тогава ще оцените тези пижамени шорти. Те ще зарадват вас, портфейла ви и със сигурност няма да избягат от вниманието на скъпата ви половинка.

Цена към момента на прегледа: 4,49 лв

Памучна къса пижама със съблазнителен дизайн

Как да си осигурите добър сън през нощта? Как да се наспите добре не само през лятото, когато не можете да избягате от тропическото време? Как да бъдете в дори в нощно облекло? Предлагаме ви дамски пижами с модерна кройка и качествен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерна детска пижама Taro с дълги ръкави и крачоли

Атрактивна пижама с необичаен принт и шарка. Ризата е с дълги ръкави, а панталонът също е с дълги крачоли. Освен това имат еластична талия. Приятната памучна материя осигурява комфорт и не дразни кожата.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Луксозна къса сатенена пижама с контрастираща черна дантела

Пижамата на Lorin привлича погледите от пръв поглед, както и вие. Красива, атрактивна и удобна пижама в забележителен червен цвят е оживена от контрастираща черна дантела. Горнището е без ръкави и има V-образно деколте отпред. Късите панталони за пижама са с удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Момчешка пижама с дълго качество и весела картинка

Как по-лесно да облечете бебето? По правило не е задължително това да е борба и съблазнителна борба. Достатъчно е просто да се сдобиете с подходящия елемент, който ще привлече вниманието на детето и ще се хареса на родителите както от практическа, така и от функционална гледна точка.

Цена към момента на прегледа: 49 лв