Пижами за момичета

Никое малко момиче не може без пижама. Момичешките пижами са незаменима част от гардероба на едно момиче и всяко момиче трябва да има няколко от тях в гардероба си. Те могат да бъдат пижами, състоящи се от къси панталони и тениска, или, напротив, дълги панталони и риза. Формата не е от значение. Най-важното е дъщеря ви да се чувства добре, удобно и комфортно в пижамата си. Това е единственият начин да си осигурите добър сън.

Разбира се, пижамите за момичета, както и другите части на облеклото, са обект на модни тенденции. Популярни напоследък са пижамите с мотиви на еднорози или героите от приказката Frozen. Пижамите на Елза, Анна или Олаф са особено популярни сред момичетата. Мотивите, които никога не излизат от мода върху пижамите за момичета, включват животни, звезди или сърца. Момичешките пижами с щампи винаги са малко по-добри от едноцветните. В допълнение към традиционните пижами, състоящи се от горнище и долнище, се търсят и нощници или спални костюми за момичета.

Детски памучен дълъг комбинезон с качулка и картинка

Избирате нощно облекло за детето си? Искате ли да подарите на внучката си практичен мек подарък, който ще я зарадва? Как да осигурите на детето си качествен сън дори през студения сезон? Сигурен залог е да вземете гащеризон. Гащеризонът за момиче в сив меланж с прахово-тъмнокафяв принт се отличава с кройка, материал и дизайн. Гащеризонът е оживен с принт отпред, който ще привлече вниманието на детето.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Детска дълга пижама за момичета Disney от органичен памук

Красива пижама с голяма щампа на северни елени отпред на ризата и цялостна щампа на панталона. Еластичните подгъви и материалът от органичен памук са много удобни за носене. Незаменима част за времето, прекарано у дома през зимата.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Синя детска пижама Marvel Капитан Америка

Слушайте, любители на пижамите! Ако ви липсва известна супергеройска атмосфера преди лягане, трябва да си вземете (или децата си) чифт сини детски пижами с участието на Капитан Америка на Marvel. Да, точно така! Вашите малчугани вече могат да подремнат със стил, облечени в звездно спално облекло, което отдава почит на самия първи Отмъстител. Забавно е да си представите сцената преди лягане. Вашият малък обучаващ се супергерой се съпротивлява да заспи. “Но не съм уморен,” казва той, търкайки очи, докато се прозява. Вие отговаряте с веща усмивка и изваждате тайното си оръжие – синята пижама на Капитан Америка.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Детска коледна пижама Мики Маус

В дома настъпва тишина, а блещукащите светлини на величествената коледна елха хвърлят меко сияние в студената зимна нощ. Усещането за вълнение е осезаемо, като осезаем електрически ток, който тече във въздуха. Под елхата лежи чифт детски коледни пижами, яркочервени на фона на тъмнозелените иглички. Но това не е обикновена пижама. Тя е бродирана с неповторимия образ на любимия герой – емблематичния Мики Маус.

Цена към момента на прегледа: 28,49 лв

Памучна къса пижама за момичета Cornette с принт

Момичешката пижама Seahorse на известната марка Cornette се отличава с удобна кройка и качествен материал. Памучната пижама за момичета е с тениска с къс ръкав и къси панталони. Тениската е украсена с принт.

Цена към момента на прегледа: 36 лв