Пижами за момчета

Нуждаете се от нова удобна пижама за сина си? Такава, която ще го накара да се чувства удобно, ще щади чувствителната му кожа и ще бъде добре скроена, така че дори когато тича из стаята, да не се движи? След това потърсете пижами за момчета с ластици и плетени краища на ръкавите и крачолите. Това предотвратява приплъзването на пижамата в талията и неудобното навиване на ръкавите. Плетивата също така предпазват от издуване, така че не е нужно да се притеснявате, че ще настинете. Но най-важното е да изберете правилния размер на пижамата за момчета и материала. 100% памук е идеален, тъй като е абсорбиращ, дишащ и приятен на допир. Подходящ е и за страдащи от алергии и атопична екзема.

Не на последно място, когато избирате пижама за момчета, трябва да обърнете внимание и на външния вид. Момчетата най-много харесват картинки и разнообразни модели. Особено популярни са мотивите на автомобили, супергерои или животни. За по-големите момчета пижамата с мотив от любимия им филм или приказен герой ще бъде хит.

Синя детска пижама Marvel Капитан Америка

Слушайте, любители на пижамите! Ако ви липсва известна супергеройска атмосфера преди лягане, трябва да си вземете (или децата си) чифт сини детски пижами с участието на Капитан Америка на Marvel. Да, точно така! Вашите малчугани вече могат да подремнат със стил, облечени в звездно спално облекло, което отдава почит на самия първи Отмъстител. Забавно е да си представите сцената преди лягане. Вашият малък обучаващ се супергерой се съпротивлява да заспи. “Но не съм уморен,” казва той, търкайки очи, докато се прозява. Вие отговаряте с веща усмивка и изваждате тайното си оръжие – синята пижама на Капитан Америка.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Памучна дълга пижама с принт – 2 броя в пакет

Комплектът от 2 детски пижами е изработен от висококачествен и удобен памук. Пижамите са с дълги ръкави и дълги крачоли. Панталоните са проектирани с еластична талия. Пижамата е оживена с принт и надпис.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Детска коледна пижама Мики Маус

В дома настъпва тишина, а блещукащите светлини на величествената коледна елха хвърлят меко сияние в студената зимна нощ. Усещането за вълнение е осезаемо, като осезаем електрически ток, който тече във въздуха. Под елхата лежи чифт детски коледни пижами, яркочервени на фона на тъмнозелените иглички. Но това не е обикновена пижама. Тя е бродирана с неповторимия образ на любимия герой – емблематичния Мики Маус.

Цена към момента на прегледа: 28,49 лв

Къса лятна пижама за момчета Spider man

Когато става въпрос за забавно и закачливо спално облекло, късите летни пижами за момчета с мотиви на Човека-паяк са тотален хит! Тези пижами не са само за удобство, те внасят съвсем ново ниво на вълнение във времето за сън, като позволяват на вашето мъниче да се отправи в страната на сънищата, облечено като любимия си супергерой. Представете си радостта, която ще изпита вашето момченце, когато облече пижамата си с Човека-паяк.

Цена към момента на прегледа: 20,24 лв

Детска дълга памучна коледна пижама

Детето ви отново е пораснало и се нуждае от нова пижама? Искате ли да вземете пижама за внука си като практичен подарък? Търсите ли пижама, която да е изработена от качествен материал? Пижамата за момчета 2838 Mikolaj Taro е изработена от качествен и мек материал. Той е памучен, който е един от най-добрите варианти заради функционалните си свойства, както и заради това, че е приятен за кожата.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Момчешка дълга памучна пижама Cornette с атрактивен принт

Пижамата за момчета 267/134 Solar System Cornette е изработена от висококачествен и мек памук. Тениската е тъмносиня на цвят с дълги ръкави. Украсена е с цветна щампа. Дългите едноцветни панталони са с удобен ластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Къса лятна пижама за момчета с динозавър

Летните нощи могат да бъдат горещи и неприятни, особено за малките деца, които са чувствителни към топлината. Ето защо късите летни пижами за момчета с шарки на динозаври са отличен избор за родителите, които искат децата им да са на хладно и да им е удобно, докато спят. Тя е изработена от приятен мек памук. Перфектната пижама за момчета, които обичат динозаври.

Цена към момента на прегледа: 48,99 лв

Памучен спален комплект за момче със светещ принт

Общо казано, за малки момчета джентълмени, които просто трябва да имате. Той предлага много предимства. Детето ще бъде развълнувано от него. Ако търсите качествено и интересно нощно облекло за момчета, заложете на това. Той е чудесен избор и за подарък на син, племенник или внук.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерна детска пижама Taro с дълги ръкави и крачоли

Атрактивна пижама с необичаен принт и шарка. Ризата е с дълги ръкави, а панталонът също е с дълги крачоли. Освен това имат еластична талия. Приятната памучна материя осигурява комфорт и не дразни кожата.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Момчешка пижама с дълго качество и весела картинка

Как по-лесно да облечете бебето? По правило не е задължително това да е борба и съблазнителна борба. Достатъчно е просто да се сдобиете с подходящия елемент, който ще привлече вниманието на детето и ще се хареса на родителите както от практическа, така и от функционална гледна точка.

Цена към момента на прегледа: 49 лв