Пижами от полар

Пижамите от полар са изключително меки, топли, леки и извеждат потта. Благодарение на отличните си изолационни свойства те са особено подходящи за спане през зимата или есента, когато се очакват студени нощи. Пижамата от полар винаги ще ви държи топло и ще ви осигури спокоен сън.

Произвеждат се пижами от полар за деца и възрастни в много цветове и дизайни. Тези, които не обичат да им е прекалено топло, докато спят, обаче трябва да ги избягват. Флийсът е наистина необикновена, силно разчепкана трикотажна материя. Въпреки това пижама, състояща се от панталон от полар и памучен топ, може да бъде идеален компромис.

Що се отнася до цветовете и шарките, можете да избирате измежду много. Върху пижамите от полар можете да намерите разнообразни модели, които ще се харесат не само на малките деца. Например ще харесате норвежкия десен на пижамите по време на Коледа. Класическият модел на каре или райе ще бъде подходящ през цялата година.

Дамска луксозна дълга пижама от полар с принт

Пижамата от полар е изключително топла и приятна на допир. Тениска с щампа на точки. Кръгло деколте. Дълги ръкави. Прав подгъв. Панталон за пижама с еластична талия. Права кройка. Шевове. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 74 лв