Пухкави халати за баня за жени

Функционално, ефикасно, полезно и в много ситуации много ценено облекло. Практичността ще бъде оценена особено от жените. Дамските пухкави халати за баня прекрасно топлят и радват с дизайна си, но преди всичко с качеството на материала. Това е материал, изработен от дълга и висококачествена кожа, който затопля и се отличава с други качества като абсорбираща способност и дишане.

Дамски пухкави халати за баня в различни стилове, с къси и дълги дължини, в много цветове, с дълбоки джобове, със или без качулка. Предлага се и със закопчаване с цип или с класическа обвивка с колан. Вид дамски халат за баня, който се използва след баня или душ, но също и за вечерите в по-студено време. Пухкавият дамски халат е идеален спътник не само за зимния сезон, но и сутрин, когато може да се използва за приготвяне на закуска за семейството и т.н. Халатите са едновременно функционални и модерни, те са неразделна част от дамския гардероб. В пухкав халат можете да се насладите на по-хладните вечери на терасата или балкона и да се отпуснете, докато наблюдавате нощното небе или пиете чаша вкусен чай.

Къс сив топъл дамски халат Trendyol Bunny

Искате ли да си вземете нов халат за баня? Това е практична част, която не може да липсва във всеки гардероб. Той ще послужи и като подходящ подарък, ако искате да зарадвате приятел, сестра и т.н. Кой би устоял на такъв халат? Дамският халат “Зайче” от Trendyol привлича погледите с остроумния си дизайн. Сладкият и много удобен халат е изработен от висококачествен, приятен и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Къс дамски розов топъл халат за баня с качулка, изработен от удобен материал

Дамският халат Trendyol Powder Welsoft ще ви спечели от пръв поглед с атрактивния си дизайн. Халатът с къса дължина е изработен от мек и топъл материал. Той има “заешки” детайли. Оборудван е с практична качулка и джоб.

Цена към момента на прегледа: 28,79 лв

Модерен дамски халат Tommy Hilfiger в удобна кройка

Халатът за баня на Tommy Hilfiger е модерен, неподвластен на времето и удобен. Моделът е изработен от едноцветен материал. Изисканият модел се отличава със своето качество. Той има практични джобове. Предназначена е за връзване на талията.

Цена към момента на прегледа: 79 лв