Секси дамски пижами

Искате да впечатлите любимата си? В такъв случай подгответе изненада за него и се облечете в секси пижама за жени! Със сигурност ще се харесате на партньора си. Ако изберете висококачествен и приятен материал, разбира се, можете да го използвате и за спане. А как да разпознаем такава секси пижама? Повечето съблазнителни женски тоалети са умело скроени така, че да подчертават по гениален начин предимствата на тялото.

Комбинацията от различни материали, като лъскав сатен и прозрачна дантела, също играе важна роля. Прозрачните приложения се поставят умишлено в области, в които е най-малко вероятно да се появят несъвършенства. Това ви кара да се чувствате привлекателни и уверени. Предлагат се и секси пижами за жени с пълна фигура, които обикновено имат по-свободна кройка и по-прилягащи черти. Обикновено тези пижами включват съблазнителни нощници, сатенени къси панталони и горнища с тънки презрамки.

Евтини черни дамски пижамени шорти

Когато става въпрос за комфорт, нищо не може да се сравни с удобен чифт пижамени шорти. И ако търсите нещо, което е не само удобно, но и стилно, то тези евтини черни дамски къси панталони за сън са просто перфектни. Изработени от най-мекия материал от памучно жарсе, тези къси панталони ще ви накарат да се почувствате като на облак. Дишащата материя ще ви гарантира прохлада и комфорт през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 6,90 лв

Бели пижамени шорти, изработени от висококачествен памучен материал

Как да се наспите добре и да сте секси под завивките? Как да бъдете ослепителна, съблазнителна за партньора си и в същото време да имате удобно нощно облекло? Ключът е в закупуването на качествено нощно облекло. И ето, под формата на атрактивни

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Къси пижамени панталони с удобна кройка и вечен модел

Привличате ли удобни, но привлекателни модели? Искате ли оригинално нощно облекло? Търсите ли пижама за празник? Търсите ли подходящо облекло за спане през лятото? Харесва ли ви късата версия на пижамата? Тогава ще оцените тези пижамени шорти. Те ще зарадват вас, портфейла ви и със сигурност няма да избягат от вниманието на скъпата ви половинка.

Цена към момента на прегледа: 4,49 лв

Памучна къса пижама със съблазнителен дизайн

Как да си осигурите добър сън през нощта? Как да се наспите добре не само през лятото, когато не можете да избягате от тропическото време? Как да бъдете в дори в нощно облекло? Предлагаме ви дамски пижами с модерна кройка и качествен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Луксозна къса сатенена пижама с контрастираща черна дантела

Пижамата на Lorin привлича погледите от пръв поглед, както и вие. Красива, атрактивна и удобна пижама в забележителен червен цвят е оживена от контрастираща черна дантела. Горнището е без ръкави и има V-образно деколте отпред. Късите панталони за пижама са с удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 40 лв