Смешни и забавни пижами

Синя детска пижама Marvel Капитан Америка

Слушайте, любители на пижамите! Ако ви липсва известна супергеройска атмосфера преди лягане, трябва да си вземете (или децата си) чифт сини детски пижами с участието на Капитан Америка на Marvel. Да, точно така! Вашите малчугани вече могат да подремнат със стил, облечени в звездно спално облекло, което отдава почит на самия първи Отмъстител. Забавно е да си представите сцената преди лягане. Вашият малък обучаващ се супергерой се съпротивлява да заспи. “Но не съм уморен,” казва той, търкайки очи, докато се прозява. Вие отговаряте с веща усмивка и изваждате тайното си оръжие – синята пижама на Капитан Америка.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Мъжка памучна къса пижама със забавна картинка

Джентълмени, харесвате ли практични, удобни, модерни и още повече забавни елементи в гардероба си? Дами, искате ли да зарадвате партньора си с хубав мек подарък? Искате ли да купите подарък за своя племенник, внук, зет? Имате ли в семейството си любител или ентусиаст на героите на Уолт Дисни?

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Момчешка пижама с дълго качество и весела картинка

Как по-лесно да облечете бебето? По правило не е задължително това да е борба и съблазнителна борба. Достатъчно е просто да се сдобиете с подходящия елемент, който ще привлече вниманието на детето и ще се хареса на родителите както от практическа, така и от функционална гледна точка.

Цена към момента на прегледа: 49 лв