Специална продажба на халат

Дамски еротичен халат, изработен от лек и прозрачен материал

Еротичният халат Amanda DKaren е изработен от еластичен кремав тюл с връзки отпред. Ръкавите са разкроени и завършват с маншет в края. Предната част е обточена с коланче. Халатът включва колан.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Детска шарена карирана роба с качулка и ушички

Представяме ви бебешки цветен кариран халат за баня с качулка и ушички – приятен и сладък аксесоар за къпане на вашето бебе. Този бебешки халат е с ярък цветен кариран десен, който вашето бебе със сигурност ще хареса. Качулката е снабдена със сладки малки ушички. Халатът има и шнур на талията, за да е сигурно, че бебето ви го носи безопасно и удобно. С дълги ръкави и топлина, този халат е идеален за поддържане на топлината и сухотата на бебето ви след къпане.

Цена към момента на прегледа: 58,49 лв

Къс сив топъл дамски халат Trendyol Bunny

Искате ли да си вземете нов халат за баня? Това е практична част, която не може да липсва във всеки гардероб. Той ще послужи и като подходящ подарък, ако искате да зарадвате приятел, сестра и т.н. Кой би устоял на такъв халат? Дамският халат “Зайче” от Trendyol привлича погледите с остроумния си дизайн. Сладкият и много удобен халат е изработен от висококачествен, приятен и топъл материал.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Къс дамски розов топъл халат за баня с качулка, изработен от удобен материал

Дамският халат Trendyol Powder Welsoft ще ви спечели от пръв поглед с атрактивния си дизайн. Халатът с къса дължина е изработен от мек и топъл материал. Той има “заешки” детайли. Оборудван е с практична качулка и джоб.

Цена към момента на прегледа: 28,79 лв

Дълъг дамски халат с цип и качулка

Подгответе се да се почувствате удобно в най-удобния халат, който някога ще притежавате! Този дълъг дамски халат с цип е абсолютна основа за домашно облекло, която ще ви осигури топлина и комфорт през цялата зима. Изработен от висококачествен фланелен полар, този халат е мек на допир и се усеща като топла прегръдка. С качулка, която пази главата и ушите ви топли, този халат е идеален за хладните сутрини, когато просто искате да се сгушите на дивана с чаша горещо какао.

Цена към момента на прегледа: 146 лв

Розов дамски халат DKaren, изработен от висококачествен материал

Дамският халат DKaren ще ви впечатли от пръв поглед. Луксозен дамски халат в розово с връзка на талията, яка тип шал, дълги ръкави и практични джобове. Изработена е от много удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 78,99 лв

Мъжки светлокафяв топъл къс халат с яка с шал

Джентълмени, липсва ли ви качествено и най-вече много практично оборудване? Знаете ли? Какво ще кажете за този халат за баня? Това не е просто средство за след къпане. Повярвайте ми, ще го оцените през цялата година, а не само у дома.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Модерен дамски халат Tommy Hilfiger в удобна кройка

Халатът за баня на Tommy Hilfiger е модерен, неподвластен на времето и удобен. Моделът е изработен от едноцветен материал. Изисканият модел се отличава със своето качество. Той има практични джобове. Предназначена е за връзване на талията.

Цена към момента на прегледа: 79 лв