Халати за момичета

Халатът за баня принадлежи към основното оборудване на всяко момиче. Особено ако планирате почивка на море или посещение на плувен басейн с децата си. Мекият и топъл халат за баня винаги ще ви бъде от полза. Просто го наметнете върху банския си костюм и веднага дъщеря ви ще се почувства по-комфортно, а вие няма да се притеснявате, че ще й е студено.

Въпреки това, много повече от практическата страна на един халат, момичетата обикновено се интересуват от външния вид. Ето защо халатите за баня за момичета, както и всяко друго облекло, са подвластни на модните тенденции. Със сигурност ще откриете подходящата дреха за дъщеря си, която тя с удоволствие ще носи вкъщи след баня. Халатите за момичета се предлагат в различни цветове и модели. Сред най-популярните са розовите халати за момичета в плътни цветове или със сърца, точки и звезди. Закопчаването и цялостният дизайн също могат да се различават леко. Някои халати са с качулка, а други са само с врата. Въпреки това джобовете отпред обикновено са стандартни.

Детска шарена карирана роба с качулка и ушички

Представяме ви бебешки цветен кариран халат за баня с качулка и ушички – приятен и сладък аксесоар за къпане на вашето бебе. Този бебешки халат е с ярък цветен кариран десен, който вашето бебе със сигурност ще хареса. Качулката е снабдена със сладки малки ушички. Халатът има и шнур на талията, за да е сигурно, че бебето ви го носи безопасно и удобно. С дълги ръкави и топлина, този халат е идеален за поддържане на топлината и сухотата на бебето ви след къпане.

Цена към момента на прегледа: 58,49 лв