Халат за момичета с качулка

Халатът за баня е една от практичните части на облеклото, които дъщеря ви ще използва не само у дома, но и когато посещава басейна или е на почивка край морето. Халатът за баня ще върши работата на голяма кърпа и дори ще изсуши мократа ѝ коса благодарение на качулката. Но практичността не е всичко.

И за малките, и за по-големите момичета всичко е свързано с външния вид и с това как изглеждат в халата. Затова за малките момичета се правят сладки халати с пришити към качулката уши на животни от плат и различни мотиви, докато за по-големите момичета халатите са по-скоро едноцветни. И фактът, че розовото принадлежи на малките момиченца, не е задължително да бъде необходимост! Можете да се сдобиете и с рокли за момичета в лилаво, сиво, неутрално бяло или дори синьо. Закопчаването на халата може да се регулира с цип или с колан от плат, който се връзва на талията. И двата варианта са много практични, но закопчаването с цип е малко по-подходящо за момичета, които не седят спокойно за известно време, така че класическият халат би се развързал постоянно.

Детска шарена карирана роба с качулка и ушички

Представяме ви бебешки цветен кариран халат за баня с качулка и ушички – приятен и сладък аксесоар за къпане на вашето бебе. Този бебешки халат е с ярък цветен кариран десен, който вашето бебе със сигурност ще хареса. Качулката е снабдена със сладки малки ушички. Халатът има и шнур на талията, за да е сигурно, че бебето ви го носи безопасно и удобно. С дълги ръкави и топлина, този халат е идеален за поддържане на топлината и сухотата на бебето ви след къпане.

Цена към момента на прегледа: 58,49 лв